Kampanjer

Återskapa konto

May 4, 2022

Välkommen tillbaka! 

För att återskapa ditt tidigare konto du haft på sajten klickar du här: https://bingo.idrottensbingo.se/register/recover Det går också bra att klicka på knappen "registrera dig" och följa stegen där så kommer ditt tidigare konto kopplas samman med ditt nya. Tänk på att ange den mejladress du loggade in med på den förra sajten.

Om du har lyckats logga in men saknar ditt saldo eller undrar över något är du välkommen att höra av dig så hjälper vi dig. bingoteamet@idrottensbingo.se 010- 250 21 00

Våra chattiviteter

May 4, 2022

KAMPANJTEXT:

Varje dag 11-12 och 18-19 kan du delta i våra tävlingar. Det är mejltävlingar där ni mejlar in era svar. Vi tar endast emot tävlingssvar via mejl och vi tar inte hänsyn till fördröjningar från er sida – håll utkik efter ert autosvar. Du måste ha varit inloggad Innan eller under tävlingstimman för att kunna vara med i tävlingen och vi skickar bara varje fråga i chatten en gång, så det gäller att hänga med! Det är inte tillåtet att själv släppa frågorna på nytt i chatten. Då kommer dessa kommentarer att tas bort. Alla har chans att vinna och det är helt gratis att vara med! Svarar du rätt vinner du en gåva som du kan spela bingo för. Det kan ju inte bli bättre, eller hur? Här är en närmare förklaring av tävlingarna:

11-12 Tipsdags

Häng med på poängpromenad i chatten! Bingovärden ger dig 4 frågor, varje fråga innehåller tre svar –1, X och 2. Din uppgift är att anteckna de rätta svaren, frågorna ligger kvar i chatten ca 15 minuter tills nästa fråga kommer. När sista frågan är ställd så mejlar du in dina svar till tavling@idrottensbingo.se. Har du full pott, de vill säga 4 av 4 rätt får du 20 kronor att spela för. Har du ett fel får du 10 kr att spela för och har du fler än 2 fel så är det tyvärr ingen vinst denna gång. Du har till 12.30 på dig att mejla in dina svar därefter betalar bingovärden ut vinsten.

18-19 Snilleblixten

Dags att använda geniknölarna. Bingovärden ger dig 3 ekvationer i chatten och din uppgift är att räkna ut värdet av X, Y och Z. Varje ekvation måste lösas för att få fram vad X,Y och Z är. Varje ekvation ligger kvar ca 20 minuter i chatten till nästa ekvations släpps. När timmen är slut mejlar du dina svar till tavling@idrottensbingo.se. Har du alla rätt får du 20 kronor att spela för, har du ett fel får du 10 kronor och har du alla fel är det tyvärr ingen vinst denna gång. Du har till 19.30 på dig att mejla in dina svar därefter betalar bingovärden ut vinsten.

21-22 Kodlåset

Vilken är koden till kvällens gåvor? Vi släpper tre frågor mellan 21.00-22.00, varje fråga kommer ligga kvar i chatten i ca 20 minuter tills nästa fråga släpps. Svaret på frågan är en siffra eller siffror. Varje svar leder till den korrekta koden. Koden kan vara 3–5 siffror långt t.ex. 12345. När du tror att du har rätt kod mejlar du in din gissning till tavling@idrottensbingo.se från den mejladress du har registrerat på sajten.

Du har fram till 22.30 på dig att mejla in ditt svar och vi tar endast svaren via mejl. Alla som gissar rätt  får 10 kr att spela för + att var femte in med rätt svar får ytterligare 30 kr. De vill säga 40kr att spela för. Du får endast tävla en gång. Lycka till!

Vi ses i chatten! :)

Other news

Välkomsterbjudande!

January 20, 2022
Vid din första insättning!
Read more

Bingohallar

October 26, 2020
Bingo. But bigger. We play Storbingo every Saturday at 10.30 - 12.30. For two hours we offer an exciting bingo session. Storbingo is played on a booklet of 8 sheets for 40 SEK / booklet and 80 SEK / booklet, one sheet for each game
Read more