Lotteritillstånd

 

 

Sveriges Bingoföreningars Organisation (SBFO) organisationsnummer 802464-5304 är tillståndshavare för bingospelet som bedrivs på denna spelsajt. Tillståndet utfärdas av Lotteriinspektionen som är den myndighet som säkerställer att den svenska spelmarknaden är laglig, säker och tillförlitlig. SBFO har valt att samarbeta med Idrottens Bingo, som ägs av Västsvenska Idrottsförbundet, när det kommer till bingo på nätet.

 

Lotteriinspektionen granskar allt från att den tekniska plattformen som spelet bedrivs på är konstruerad på ett korrekt sätt till att alla vinstplaner håller sig inom deras krav på att inte mindre än 35 procent och inte högre än 50 procent får delas ut i vinster. Läs gärna mer om Lotteriinspektionen på www.lotteriinspektionen.se

 

Bingo på nätet är ett spel som styrs av slumpen och det innebär att det inte finns ett skicklighetsmoment i spelet och därför kan man som spelare inte påverka spelets utgång.

 

Försäljningstiden är 2016-11-21 till 2017-12-31 med en omslutning på 45 240 000 kronor. Lotternas pris är 3, 5, 6 och 10 kronor beroende på vilket lotteri man deltar i. Information om vinstplan finns tillgänglig i samband med spelen. Kontrollant för SBFOs onlinebingo är Patrik Gustavsson på Lotteriinspektionen.