Kundklubb

Välkommen till kundklubbssidan som gäller för våra bingohallar. Eftersom vi har gjort det till vår hjärtesak att stötta föreningslivet så tyckte vi att det var naturligt med en egen förening också. Vi kallar det för kundklubben och den är till för både stamgäster och nybörjare.

 

Nyhet! Den Stora Kundklubbspotten

Den 1 juni lanserar vi en spännande nyhet för alla kundklubbsmedlemmar. En chans att direkt påverka hur stor potten blir på ett antal roliga bingospel. Dra ditt strå till potten. Bokstavligt talat.

När du drar ditt kundklubbskort i kundklubbsterminalen höjer du potten med en krona var till tre olika potter.  Ju fler som drar, desto mer pengar!

 

Flaggspelet

är den största potten. Flaggspelet är ett spel där alla Idrottens Bingos hallar är med och spelar. Vi spelar Flaggspelet vid två tillfällen varje år. Potten delas upp på två spel vid varje tillfälle. Första speltillfället är den 10 december 2015.

 

Bonuspotten

spelar vi den 15 varje månad. Bonuspotten är ett spel där alla Idrottens Bingos hallar är med och spelar. Även där delas potten upp på två spel vid varje tillfälle. Första speltillfället är den 15 juli.

 

Sjättebingon

spelas i samband med Bonuspotten på sjätte raden.  Potten är unik för den bingohall där du drar ditt kort.

 

Se hur höga potterna är just nu i kundklubbsterminalen i din bingohall. Mer information kommer att finnas i din bingohall.     

 

40 kronor i välkomstbonus!

Som ny medlem får du 40 kronor i bonuscheckar att spela bingo för i bingohall när du registrerar dig som medlem i Idrottens Bingos kundklubb. Bonusen skickar vi hem till dig tillsammans med ditt medlemskort.

Som medlem i Idrottens Bingos kundklubb har du dessutom möjlighet att samla bonuspoäng för att få ytterligare bonuscheckar att spela bingo för.  

 

Så här enkelt är det att vara medlem och få bonus:

När du kommer till din hall drar du ditt medlemskort i kundklubbsterminalen. Ditt besök registreras och du får dina bonuspoäng.

Ett besök ger dig 100 bonuspoäng. Oavsett om du besöker oss en gång varje månad eller en gång om året är ditt besök värt lika mycket!  Vid 1000 bonuspoäng (10 besök) får du 40 kronor i bonuscheckar skickade hem till dig i brevlådan.

Vi gör utskick av bonuscheckar en gång i veckan.

 

Ännu fler förmåner för dig som medlem

Förutom bonusar har vi fyllt kundklubbsmedlemskapet med massa annat smått och gott. Till exempel har vi varje månad ett särskilt förmånserbjudande till våra medlemmar. Du hittar det i den fickkalender som alla kundklubbsmedlemmar får inför varje år. I kalendern hittar du dessutom alla Idrottens Bingos gemensamma aktiviteter, så att du i lugn och ro kan planera dina bingobesök och ha full koll på när det händer något extra spännande i våra hallar!

 

Missa inte våra klubbdagar!

Varje år anordnar Idrottens Bingo två kundklubbsdagar. Det är två tillfällen varje år där våra mest trogna gäster står i centrum. Idrottens Bingo är öppet enbart för kundklubbsmedlemmar under dessa två tillfällen och vi erbjuder specialspel med extravinster och andra överraskningar. Missa inte kundklubbsdagarna, de är dagar fyllda med spänning och härlig gemenskap!