Nyheter

08 januari

Hallar | idrottens bingo

Välkommen Branimir Cupic – ny verksamhetschef för Idrottens Bingo Grand

Kan du berätta lite om dig själv?

 

Jag är 34 år gammal och bor med min fru och två barn, på 3 och 5 år i Gråbo. Förutom att umgås med familjen tycker jag om att titta på fotboll, jag spelar inte själv längre men har jobbat som domare under några år. Det var efter att jag slutade lumpen som mitt stora intresse för bingo startade, och sen dess har jag under hela mitt yrkesliv sysslat med bingo.

 

Vart har du arbetat tidigare?

 

Jag har faktiskt arbetat på Idrottens Bingo en period. Jag startade som bingovärd i Angered 2006 och uppgraderades senare till floormanager på Grand. Under 2008 startade jag upp bingohallen på Wiselgrensplatsen och därefter i Kortedala och har jobbat med det fram tills jag började här.

 

Vad ska du arbeta med här?

 

Mitt främsta mål är att utveckla och förnya men även bevara det gamla tänket med bingo i fokus. Bingo är en tuff utmaning då spelarens beteende har förändrats under årens lopp. Men jag tror ändå på att det alltid kommer vara klassiskt och retro och aldrig gå ur tiden.

 

Grundtanken är att man kommer ut och träffar människor och upplever det sociala umgänget på plats. Att man spelar bingo blir en rolig och spännande bonus på upplevelsen, det blir ett fint samspel.

 

Roligt att ha dig här, stort lycka till! 

 

Tack, det känns otroligt roligt att få jobba på nordens största bingohall med toppenläge mitt i centrala Göteborg!

04 september

idrottens bingo

Välkommen Johan – ny affärsenhetschef för idrottensbingo.se

Vart har du arbetat tidigare?

 

På familjeföretaget TH Pettersson som säljer reservdelar till bilar. Jag började som butiksansvarig men upptäckte sen att saker saknades på företaget. Vilket ledde till att jag digitaliserade dem från grunden. Sammanlagt har jag 22 års erfarenhet av försäljning och marknad och 12 år av e-handel och digital marknadsföring.

 

Bingo?

 

Bingolotto har man ju spelat, annars är jag inte så mycket för spel, jag är dålig förlorare tyvärr. Jag var och besökte Grands bingohall, det var stort, det finns en hel värld jag inte visste om. Det är en otrolig möjlighet med allt på samma ställe en familjär miljö där både personal och gäster har roligt tillsammans.

 

Vad ska du arbeta med här?

 

Mitt mål är att utveckla sajten vidare till 2.0 där hallar och digitala plattformen jobbar ihop. Vi är ju mer digitala idag, därför ska det vara lika enkelt att befinna sig där som någon annan stans. Jag har massor att lära mig för att förstå den andra sidan av myntet och på så sätt utveckla en grym produkt. Jag gillar konceptet med att ge tillbaka till föreningslivet där pengarna verkligen gör  nytta.

 

Sajten ska vara stabil och fungera med det sociala runt omkring och ge en bra upplevelse var man än befinner dig, oavsett om man sitter på bussen på väg hem från jobbet eller på stranden med en Pina Colada. Jag vill ta reda på vem spelaren är och få bort alla myter och fördomar som finns om bingo. Det ska inte spela någon roll om du är 80 år eller 25 år, tillsammans kan vi skapa en härlig gemenskap.

 

Några intressen?

 

Crossfit och motorsport annars älskar jag schlager, gamla goa dängor från förr.

 

Roligt att ha dig här, stort lycka till! 

 

Tack det känns jättekul, vi ses på sajten!

20 augusti

idrottens bingo

Jackpott i Krysset!

Stort grattis säger vi till Tentelin8604 som vann jackpotten idag i Krysset på 27 737 kr!

18 juni

idrottens bingo

Sommarbingo!

Då var det äntligen dags för Sommarbingo igen på Idrottens Bingo.

 

Sommarbingo är vår populära aktivitet som ersätter Superbingo sista torsdagen i juni, juli och augusti. Första datum blir den 28:e juni.

 

Under Sommarbingon kan du samla stämplar i utbyte mot värdecheckar och andra belöningar. Det gör du i den Sommarfolder som finns i våra bingohallar. Sommarfoldern får du genom att lämna in din kupong från ditt värdehäfte som alla Kundklubbsmedlemmar fått.

 

Om du inte har ett värdehäfte så kan du bli medlem i vår Kundklubb direkt i din bingohall. Då får du en Sommarfolder och kan vara med och samla stämplar. Prata med våra medarbetare så hjälper de dig.

 

 

Vi ses i sommar på Idrottens Bingo!

 

 

 

10 maj

idrottens bingo

Kevin är vinnare till cykeln på Göteborgsgirot!

Vi gratulerar Kevin Kreft till vinsten av cykeln i vår utlottning under Göteborgsgirot! Det var många som tog chansen att vara med och tävla om cykelvinsten i helgen på Göteborgsgirot. Idrottens Bingo var med som huvudparter. Vi bjöd på bingospel och annat kul i vårt tält.

 

Vi säger stort grattis till dig Kevin och hoppas att cykeln och du kommer till en bingohall snart och hälsar på!

27 mars

idrottens bingo

Seniormässan i Göteborg

Spela bingo med oss på Seniormässan i Göteborg! Den 27-29 mars är du välkommen till vår monter. Här hittar du mer information om mässan: seniormassan.se/goteborg/hem_gbg/

21 november

idrottens bingo

Julen i våra bingohallar

Julklappsspelet 1-23 december

Vi spelar Julklappspelet som första spel varje dag i våra bingohallar. Där har du chans att vinna upp till 10 000 kr, dessutom får den som vinner på sjätte raden välja en julklapp under julgranen!

 

Julgransplundring

Så även i alla våra bingohallar. Hjälp oss städa ut julen på vår julgransplundring den 13 januari. Vi gör en ordentlig plundring i våra bingohallar och spelar ut extravinster från vår julgran. Självklart städar vi ut caféet också och har riktigt bra erbjudanden även där!

26 juni

idrottens bingo

Sommarbingo - hela sommaren

Då var det äntligen dags för Sommarbingo igen på Idrottens Bingo.

Sommarbingo är vår populära aktivitet som ersätter Superbingo sista torsdagen i juni, juli och augusti. Första datum blir den 29:e juni.

 

Under Sommarbingon kan du samla stämplar i utbyte mot värdecheckar och andra belöningar. Det gör du i den Sommarfolder som finns i våra bingohallar. Sommarfoldern får du genom att lämna in din kupong från ditt värdehäfte som alla Kundklubbsmedlemmar fått.

 

Om du inte har ett värdehäfte så kan du bli medlem i vår Kundklubb direkt i din bingohall. Då får du en Sommarfolder och kan vara med och samla stämplar. Prata med våra medarbetare så hjälper de dig.

 

Vi ses i sommar på Idrottens Bingo!

07 september

idrottens bingo

Bingons dag!

Visst är det roligt med Bingo?

 

Bingo har varit ett folkligt nöje i Sverige i 57 år. Det tycker vi är värt att fira. Och det gör vi den 9 september, den dag som brukar ses som bingons födelse i Sverige.

 

Självklart är du inbjuden att fira med oss! Det är ni gäster som gör att bingon fortfarande levererar underhållning till tusentals människor och viktiga bidrag till föreningslivet. Så vi firar er också. Med extraspel, fina erbjudanden och tårta. Vi ses på Bingons dag!

 

På idrottensbingo.se bjuder vi på 10 kr inloggningsbonus hela dagen!

31 augusti

idrottens bingo

Hipp Hipp Hurra!

Ni har väl inte missat att vi fyller 4 år den 3 september?

 

Vi inleder med en riktig förfest med 20 kr i bonus under hela helgen, 31/8-27/9. Sedan fortsätter vi fira tills på måndagen då vi erbjuder inloggningsbonus samt insättningsbonusar under hela dagen, läs mer här.

 

Vi ser fram emot en fullspäckad kalasdag tillsammans med er!

16 augusti

idrottens bingo

Höst på Idrottens Bingo!

Sommaren börjar dra sig mot sitt slut men vi på Idrottens Bingo ser fram emot en händelserik höst tillsammans med er!

 

Håll utkik efter aktiviteter och erbjudanden både online och i våra hallar.

 

Vi ses i höst!

 

31 maj

idrottens bingo

Ardalan Shekarabi besökte Idrottens Bingo Söder!

Nyligen tog representanter från Svebicos styrelse emot Civilminister Ardalan Shekarabi när han gjorde ett studiebesök på Idrottens Bingo Söder i Stockholm. Han fick se våra lokaler och vi visade honom hur bingospelet går till. För oss är det viktigt att ha ett nära samarbete med myndigheterna. Vi säger välkommen åter till Idrottens Bingo till Ardalan!

24 april

idrottens bingo

Seniormässan i Malmö

Träffa oss på Seniormässan i Malmö! Den 24-25 april är du välkommen till vår monter. Här hittar du mer information om mässan:seniormassan.se/malmo/hem_malmo/

27 mars

idrottens bingo

Stolt huvudpartner till Göteborgsgirot den 5-6 maj

Kom och träffa oss i eventbyn på Heden under hela Göteborgsgirot den 5-6 maj.

 

Besök oss under festligheterna runt Göteborgsgirot där vi bjuder på storbingo från Stora scenen, du kan vinna en cykel och andra fina vinster. Du kan också hälsa på oss i vår tält, där kan du spela på vårt bingohjul och vinna roliga priser, äta popcorn från vår popcornvagn, eller bara ta det lugnt och koppla av! Vi älskar sport och är en stolt huvudpartner till Göteborgsgirot!

11 juli

idrottens bingo

Värva en vän och få 50 kr att spela för!

Nu ger vi dig chansen att samla lite extra bonus i sommar. Värva en vän till Idrottens Bingos Kundklubb och få 50 kr i värdecheckar att använda i någon av våra bingohallar. 

 

Idrottens Bingos Kundklubb är en klubb för alla som älskar bingo. I kundklubben får du som medlem erbjudanden, förmåner och möjlighet att samla bonus vid dina besök i bingohallen. 

Nu kan du dela med dig av allt detta till en vän och samtidigt få lite extra att spela för. Hämta din talong i din bingohall och fyll i den tillsammans med din vän. 

 

Detta är en kampanj för våra fysiska bingohallar och Idrottens Bingos Kundklubb, kundklubben och bonussystemet gäller endast för spel i våra fysiska bingohallar.