Nyheter

14 oktober

idrottens bingo | Hallar | Online

Kundklubbsdag

Den 19/10 är det kundklubbsdag i alla våra bingohallar. Självklart vill vi också fira det här på sajten. Inloggningsbonus och insättningsbonus under hela dagen! 

18 september

idrottens bingo | Hallar

Seniormässan Stockholm

Varmt välkomna att träffa oss på Seniormässan i Stockholm 1-3 Oktober! Kom och spela bingo och umgås. Ni hittar oss i monter C08:74. Mer om seniormässan här: https://seniormassan.se/stockholm/hem_sthlm/

23 maj

idrottens bingo

Bilbingon blev succé!

Premiären av bilbingon bjöd på härligt väder, go fika och många glada vinnare. 

 

Ni som inte hade möjlighet att komma är varmt välkomna nu på söndag den 26 maj! Varför inte ta med lilla mamma på lite morsdagfirande. 

 

Därefter spelar vi följande söndagar: 30 juni, 28 juli, 1 september, 29 september. Läs mer här.

 

Varmt välkomna!

 

 

29 april

idrottens bingo

Nytt spel med premiär 1:a maj!

Den första maj smäller det! I Dynamiten får vinnaren välja vilka gruvvagnar som skall sprängas från respektive nivå. Så länge innehållet är guld fortsätter vinstbeloppet att öka och man går vidare till nästa nivå. Om man vagnen innehåller kol är spelet slut och vinsten summeras.

 

Varmt välkomna till din närmaste bingohall! 

17 april

idrottens bingo

Vi fortsätter växa!

Vi vill dela med oss av den glada nyheten att Idrottens Bingo köper Gävle Idrottsbingo som driver två bingohallar.

 

I samband med att vi tar över kommer en av hallarna flytta till nya lokaler inne i centrala Gävle. Premiär för de båda bingohallarna blir 1:a maj. Varmt välkomna!

 

"Jag tror att detta nytillskott på sikt kan skapa förutsättningar för en mer lönsam verksamhet, det finns bra potential i hallarna och i staden Gävle", säger Stefan Palm, koncernchef.

 

Håll utkik här på sajten för kommande information.

27 mars

idrottens bingo

Träffa oss på Göteborgsgirot!

Kom och träffa oss i eventbyn på Heden under hela Göteborgsgirot den 4-5 maj.

 

Vi vill att fler ska upptäcka hur roligt det är att cykla genom Göteborg därför tävlar vi ut 10 st startplatser till valfritt motionslopp på Göteborgsgirot. Tävla på vår Facebooksida här.

 

Besök oss under festligheterna runt Göteborgsgirot där vi spelar bingo med fina priser. Du kan också hälsa på oss i vår tält, där kan du snurra på vårt hjul, vinna roliga priser, äta popcorn från vår popcornvagn, eller bara ta det lugnt och koppla av!

 

GÖTEBORGSGIROT 140 KM – 4 maj
Är du van cyklist är detta den perfekta
starten på tävlingssäsongen. Mät dig mot
eliten och jaga ditt nya personbästa.

 

STADSGIROT 70 KM – 4 maj
Ett trevligt motionslopp som tar dig genom
de flesta av Göteborgs stadsdelar.
Perfekt att cykla tillsammans med
vänner och kollegor.

 

MAXIGIROT 20 KM – 4 maj
Ett lopp utan tidtagning med fokus på
gemenskap och cykelglädje. Utmärkt att
cykla med de större barnen eller kollegorna.

 

BRA BIL XC MTB 50 KM – 5 maj
Ett lopp som kräver extra kämparglöd
och är lika utmanande som roligt!
Seedningslopp för Cykelvasan.

 

BARNGIROT 2 KM – 5 maj
Självklart är barnen också medbjudna på
cykelfesten. Vuxna cyklar med gratis.
För de allra minsta finns även trehjulingsloppet
som körs samma dag.

 

Här kan du läsa mer om alla loppen och arrangemanget.

 

Välkomna!

15 mars

idrottens bingo

Jackpott i Krysset!

Vi vill passa på att gratta den lyckliga vinnaren Sari Ann7826 som tog hem vinsten på 32 462 kr i Krysset. Grattis till dig!

14 mars

idrottens bingo

Välkomna till 60plus Mässan i Uppsala!

Mellan den 27-28 mars har ni chansen att komma och träffa oss på 60plus mässan i Uppsala.

 

Vi spelar bingo i caféet kl 11,00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00, det är helt gratis att delta och ni har chansen att vinna flera fina priser. Missa inte heller att vi lottar ut en bingokorg till en av våra besökare. Läs mer om mässan här.

 

Vi syns!

08 januari

Hallar | idrottens bingo

Välkommen Branimir Cupic – ny verksamhetschef för Idrottens Bingo Grand

Kan du berätta lite om dig själv?

 

Jag är 34 år gammal och bor med min fru och två barn, på 3 och 5 år i Gråbo. Förutom att umgås med familjen tycker jag om att titta på fotboll, jag spelar inte själv längre men har jobbat som domare under några år. Det var efter att jag slutade lumpen som mitt stora intresse för bingo startade, och sen dess har jag under hela mitt yrkesliv sysslat med bingo.

 

Vart har du arbetat tidigare?

 

Jag har faktiskt arbetat på Idrottens Bingo en period. Jag startade som bingovärd i Angered 2006 och uppgraderades senare till floormanager på Grand. Under 2008 startade jag upp bingohallen på Wiselgrensplatsen och därefter i Kortedala och har jobbat med det fram tills jag började här.

 

Vad ska du arbeta med här?

 

Mitt främsta mål är att utveckla och förnya men även bevara det gamla tänket med bingo i fokus. Bingo är en tuff utmaning då spelarens beteende har förändrats under årens lopp. Men jag tror ändå på att det alltid kommer vara klassiskt och retro och aldrig gå ur tiden.

 

Grundtanken är att man kommer ut och träffar människor och upplever det sociala umgänget på plats. Att man spelar bingo blir en rolig och spännande bonus på upplevelsen, det blir ett fint samspel.

 

Roligt att ha dig här, stort lycka till! 

 

Tack, det känns otroligt roligt att få jobba på nordens största bingohall med toppenläge mitt i centrala Göteborg!

04 september

idrottens bingo

Välkommen Johan – ny affärsenhetschef för idrottensbingo.se

Vart har du arbetat tidigare?

 

På familjeföretaget TH Pettersson som säljer reservdelar till bilar. Jag började som butiksansvarig men upptäckte sen att saker saknades på företaget. Vilket ledde till att jag digitaliserade dem från grunden. Sammanlagt har jag 22 års erfarenhet av försäljning och marknad och 12 år av e-handel och digital marknadsföring.

 

Bingo?

 

Bingolotto har man ju spelat, annars är jag inte så mycket för spel, jag är dålig förlorare tyvärr. Jag var och besökte Grands bingohall, det var stort, det finns en hel värld jag inte visste om. Det är en otrolig möjlighet med allt på samma ställe en familjär miljö där både personal och gäster har roligt tillsammans.

 

Vad ska du arbeta med här?

 

Mitt mål är att utveckla sajten vidare till 2.0 där hallar och digitala plattformen jobbar ihop. Vi är ju mer digitala idag, därför ska det vara lika enkelt att befinna sig där som någon annan stans. Jag har massor att lära mig för att förstå den andra sidan av myntet och på så sätt utveckla en grym produkt. Jag gillar konceptet med att ge tillbaka till föreningslivet där pengarna verkligen gör  nytta.

 

Sajten ska vara stabil och fungera med det sociala runt omkring och ge en bra upplevelse var man än befinner dig, oavsett om man sitter på bussen på väg hem från jobbet eller på stranden med en Pina Colada. Jag vill ta reda på vem spelaren är och få bort alla myter och fördomar som finns om bingo. Det ska inte spela någon roll om du är 80 år eller 25 år, tillsammans kan vi skapa en härlig gemenskap.

 

Några intressen?

 

Crossfit och motorsport annars älskar jag schlager, gamla goa dängor från förr.

 

Roligt att ha dig här, stort lycka till! 

 

Tack det känns jättekul, vi ses på sajten!

23 september

idrottens bingo | Hallar

Premiär Storbingo 28 September!

Välkomna till en fullspäckad premiärdag. Storbingo drar igång 12.00 och det bjuds på snacks och dricka! Framåt kvällen 18.00 är det dags för månadsfinal och Loket kommer på besök och lottar ut 15 hemliga lådor. Dessutom spelar vi våra glimrande juvelspel med extra höga vinster utspridda över hela dagen. Vi ses på Grand bingohall i Göteborg! 

16 september

Hallar | idrottens bingo

Säsongsfinal bilbingo!

Välkomna till Idrottens Bingos bilbingo 29 september. Läs mer här.

06 maj

idrottens bingo

Göteborgsgirot

Tack alla ni som gjorde detta till en fantastiska helg! Under den 4-5 maj fick Göteborgarna njuta av både bingo och cykellopp under Göteborgsgirot.

 

Vi hade över 60 st som cyklade för Idrottens Bingo, vilka kämpar! I tältet var bänkarna fulla med entusiastiska bingospelare,  vi gästades tom av Frölundas maskot Frölle som bjöd på gó stämning.

 

24 april

idrottens bingo

Bilbingo

Varmt välkomna till Idrottens bilbingo! Missa inte premiären söndag den 19 maj på Kortedalavallen i Göteborg med vår folkkära Leif "Loket" Olsson som utropare.

 

Förutom att spela bingo i bilen finns det även möjlighet att sitta inomhus för den som vill det. Under spelets gång kommer vi ha en 20 minuters paus där ni kan handla i vårt café som kommer erbjuda korv med bröd, fika, kaffe och dricka.  

 

Här hittar du mer information.

 

Vi syns!

16 april

idrottens bingo

Seniormässa i Malmö

Kom och träffa oss på Seniormässan i Malmö!

24-26 april, 10.00-16.00

 

Vi kommer bjuda på ett fullspäckat schema med bingo på plats, Quiz-tävlingar samt utlottningar av fina extravinster på vårt bingohjul och mycket mer.

 

Här hittar du mer information om mässan.

 

Vi syns!

22 mars

idrottens bingo

Fem nya bingospel med extra höga vinster!

Välkommen till Grand och låt er bländas av fem glittrande nya bingospel med extra höga vinster! Juveler under hela dagen!

 

Juvelerna är utspridda över hela dagen men extra spännande blir det klockan 13.00 och 23.00 då vi spelar Briljanten som har en garantivinst på 5000 kronor. Vinnarna från de två spelen möts i en Duell där vinnaren med lägst antal drag får dubbel vinst (totalt 10 000kr!).

 

Speltider

 

Grands Juveler spelas på de två sista fredagarna under mars, april och maj:

 

22 mars & 29 mars

 

19 april & 26 april

 

24 maj & 31 maj

 

Varmt välkomna till Idrottens Bingo Grand i Göteborg!

15 mars

idrottens bingo

Kundklubbsdagen!

På lördag den 23 mars är det kundklubbsdag. En dag där du och dina bingovänner står i centrum.

 

Ett sätt för oss att tacka dig för den insats du gör för föreningslivet varje gång du spelar bingo.Vi har pyntat och putsat alla våra bingohallar och laddat upp med godsaker och kluriga tävlingar.

 

Vi bjuder på mat, en liten gåva och en massa bingo så klart. Läs mer här.

 

Välkomna, vi ses!
 

27 februari

idrottens bingo

Välkomna till Seniormässan i Göteborg!

Kom och träffa oss på Svenska Mässan 5-7 mars, kl 10.00-16.00.

 

Vi spelar bingo på plats, ni har även chansen att prova på onlinebingo och träffa våra trevliga bingovärdar. Ni kan även vara med och snurra på vårt bingohjul där ni kan vinna extravinster, äta popcorn från vår popcornvagn eller bara ta det lugnt och umgås. Vår monterplats är B04:08.

 

Läs mer om mässan här.

 

Varmt välkomna, vi syns!

07 september

idrottens bingo

Bingons dag!

Visst är det roligt med Bingo?

 

Bingo har varit ett folkligt nöje i Sverige i 57 år. Det tycker vi är värt att fira. Och det gör vi den 9 september, den dag som brukar ses som bingons födelse i Sverige.

 

Självklart är du inbjuden att fira med oss! Det är ni gäster som gör att bingon fortfarande levererar underhållning till tusentals människor och viktiga bidrag till föreningslivet. Så vi firar er också. Med extraspel, fina erbjudanden och tårta. Vi ses på Bingons dag!

 

På idrottensbingo.se bjuder vi på 10 kr inloggningsbonus hela dagen!

31 augusti

idrottens bingo

Hipp Hipp Hurra!

Ni har väl inte missat att vi fyller 4 år den 3 september?

 

Vi inleder med en riktig förfest med 20 kr i bonus under hela helgen, 31/8-27/9. Sedan fortsätter vi fira tills på måndagen då vi erbjuder inloggningsbonus samt insättningsbonusar under hela dagen, läs mer här.

 

Vi ser fram emot en fullspäckad kalasdag tillsammans med er!