Nyheter

08 januari

Hallar | idrottens bingo

Välkommen Branimir Cupic – ny verksamhetschef för Idrottens Bingo Grand

Kan du berätta lite om dig själv?

 

Jag är 34 år gammal och bor med min fru och två barn, på 3 och 5 år i Gråbo. Förutom att umgås med familjen tycker jag om att titta på fotboll, jag spelar inte själv längre men har jobbat som domare under några år. Det var efter att jag slutade lumpen som mitt stora intresse för bingo startade, och sen dess har jag under hela mitt yrkesliv sysslat med bingo.

 

Vart har du arbetat tidigare?

 

Jag har faktiskt arbetat på Idrottens Bingo en period. Jag startade som bingovärd i Angered 2006 och uppgraderades senare till floormanager på Grand. Under 2008 startade jag upp bingohallen på Wiselgrensplatsen och därefter i Kortedala och har jobbat med det fram tills jag började här.

 

Vad ska du arbeta med här?

 

Mitt främsta mål är att utveckla och förnya men även bevara det gamla tänket med bingo i fokus. Bingo är en tuff utmaning då spelarens beteende har förändrats under årens lopp. Men jag tror ändå på att det alltid kommer vara klassiskt och retro och aldrig gå ur tiden.

 

Grundtanken är att man kommer ut och träffar människor och upplever det sociala umgänget på plats. Att man spelar bingo blir en rolig och spännande bonus på upplevelsen, det blir ett fint samspel.

 

Roligt att ha dig här, stort lycka till! 

 

Tack, det känns otroligt roligt att få jobba på nordens största bingohall med toppenläge mitt i centrala Göteborg!

15 oktober

Hallar

Kundklubbsdagen!

Missa inte Kundklubbsdagen den 20 oktober!

 

Denna dan är din dag, som spelande bingogäst. Vi hyllar dig lite extra för att du är med och bidrar till att spelet kan fortsätta för så många ungdomar inom svensk idrott. Den 20 oktober bjuder vi in alla er kundklubbsmedlemmar för en riktig fest i bingohallen.

 

Vi spelar ut massvis med fina vinster och tempot är högt! Vi bjuder också på en enklare lunch och snacks och godis att mysa med när ni spelar.

 

Du är välkommen kl 11 med spelstart kl 12:00. Kom i tid så ni inte missar något!

 

Välkommen!

22 januari

Hallar

Årets första Superbingo, 25 januari

Nu är det dags för årets första Superbingo. Sista torsdagen varje månad spelar vi Superbingo. Vi har extraspel och många andra fina erbjudanden i alla våra bingohallar. Så tveka inte, gör oss sällskap under Superbingo du också!

15 september

Hallar

Kundklubbsdagen

Missa inte Kundklubbsdagen den 21 oktober!

 

Denna dan är din dag, som spelande bingogäst. Vi hyllar dig lite extra för att du är med och bidrar till att spelet kan fortsätta för så många ungdomar inom svensk idrott. Den 21 oktober bjuder vi in alla er kundklubbsmedlemmar för en riktig fest i bingohallen.

 

Vi spelar ut massvis med fina vinster och tempot är högt! Vi bjuder också på en enklare lunch och snacks och godis att mysa med när ni spelar.

Vi öppnar kl 11-15 med spelstart kl 12:00. Kom i tid så ni inte missar något!

 

Glöm inte er entrébiljett ni fått med posten. Den är ni även med och drar extravinster med i pauserna mellan spelen.

 

Välkommen!

21 juni

Hallar | Online

Spela bingo med oss i Apelviken

Nu kör vi sommarbingo på Apelvikens camping i sommar. På måndagar den 3:e, 10:e, 17:e och den 24:e juli, mellan kl 11-13 under juli månad blir det bingo på terrassen med massvis med fina priser.

 

Så ta en paus från stranden och spela bingo med oss, vi lovar en riktig sommarfest på campingen!

 

 

Du hittar till Apelviken på adressen:

 

Destination Apelviken
Sanatorievägen 4

 

 

Välkommen till oss i sommar!

23 januari

Hallar

Årets första Superbingo 26/1

Välj rätt ballong! Vi gillar att bjuda på något extra roligt. Därför är den sista torsdagen varje månad en Supertorsdag. Vi har extraspel och många andra fina erbjudanden i alla våra hallar. Så tveka inte, gör oss sällskap under Supertorsdagen du också!

22 november

Hallar

Vinn en tidig julklapp!

Det är snart dags för vårt populära Julklappsspel i alla våra bingohallar. Nytt för i år är att vi spelar Julklappsspelet som första spel alla dagar i veckan från och med den 1/12–23/12. 

 

Julklappsspelet är ett roligt och spännande bingospel där du har chansa att vinna 10 000 kr. Alla som vinner 6:e raden får dessutom välja en julklapp under granen. Ta chansen och vinn en tidig julklapp, spela Julklappspelet!

03 september

Bingovärdar | Online | Hallar

Grattis från Superbingovärdarna!

I går firade vi sajtens 2-årsdag med ett riktigt bingokalas. Tack till alla er som kom och firade tillsammans med oss. Nu ska vi rösta fram vilken superhälsning som var bäst. 

Vi riktar ett extra tack till våra härliga Superbingovärdar som tittade in i chatten i går och gratulerade oss på födelsedagen. Nedan hittar ni födelsedagshälsningarna från Idrottens Bingo Angered, Idrottens Bingo Redbergsgården och Idrottens Bingo Grand. Läs dem och gå sedan in och rösta i vårt forum på vilken du gillar bäst!

 

SuperChrister, Redbergsgården:

Oj va fort tiden går, det känns ju som vi startade igår. Här kan man logga in när man hinner, och hoppas att man något stort vinner. Hipp hipp hurra nu fyller vi två år.

 

SuperMarie, Grand:

Hipp hipp hurra, för bingonätet idag. Nu ska vi ordentligt fira, och mycket rolig bingo lira. Det ska vi fira med pompa och ståt, så stäm in alla i vår härliga bingolåt. Hurra hurra för vår tvååring idag, nu ska vi fira i glada vänners lag. Ett, två, tre, fyra och fem nummer i rad, BINGO vi ropar i ett enda andetag.GRATTIS!

 

SuperAnna, Angered:

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det idrottensbingo.se 2-årsdag, hipp hipp hurra!! Stort grattis till ib.se idag, all fortsatt lycka till denna fantastiska bingohall och mina kära kollegor som håller hallen vid liv.

 

Se till att gå in och rösta så publicerar vi vinnaren när omröstningen är avslutad. Vi ses i chatten.

 

18 augusti

Hallar

Nu kommer Loket tillbaka till Idrottens Bingo Grand

Sommaren börjar lida mot sitt slut, men deppa inte för det, det betyder nämligen att Leif ”Loket” Olsson snart är tillbaka på Idrottens Bingo Grand.

 

Se till att vara med den 27 augusti, klockan 18.00–20.00 när ”Loket” bjuder på månadsfinal. Som vanligt med massor av roliga bingospel, extravinster och härlig gemenskap.

 

Därefter kan ni spela bingo med ”Loket” på Idrottens Bingo Grand varje onsdag mellan klockan 12.00 och 18.00. 

 

Om ni inte har möjlighet att ta er till Idrottens Bingo Grand så kan ni alltid spela Loketspelet i alla våra bingohallar, onsdagar klockan 13.00 & klockan 20.00. Hitta din närmsta bingohall här: idrottensbingo.se/hallar 

29 juni

Hallar

Succé för Stadsparksbingo i Borås

I går var det premiär för Stadsparksbingo i Borås. Idrottens Bingo Borås anordnar, i samarbete med Borås City, utomhusbingo en gång i veckan, hela sommaren. Till premiären ledde ingen mindre än Leif ”Loket” Olsson spelen och det var gott om bingosugna som tog sig till parken.

 

Borås Tidning var på plats och rapporterade, du kan läsa artikeln här

 

Dessutom var Gunnar Jägsell där och fångade stämningen med en fin film för Borås Idag, den ser du här

 

Stadsparksbingo återkommer varje tisdag, klockan 18.00 - 19.00 i Borås Stadspark fram till och med vecka 32.

 

19 december

Hallar

Idrottens Bingo växer…

Nytt år ger nya möjligheter vilket innebär att Idrottens Bingo fortsätter att växa. Under 2019 kommer vi ta över bingohallarna på Wieselgrensplatsen och i Kortedala. Som ni vet när vi växer, växer även Svenskt föreningsliv!

 

Jag är mycket nöjd med att få in dessa hallar i Idrottens Bingo familjen, och ser många möjligheter i samband med detta förvärv, säger Stefan Palm, koncernchef. Premiär för de båda bingohallarna i Idrottens Bingos regi kommer ske i början av 2019.

 

Håll utkik på idrottensbingo.se för mer information.

 

 

12 februari

Hallar

VIP-gästen

Måndag 12:e februari är det premiär för vår nya aktivitet VIP-gästen. Varje måndag i Färgchansen, kl 12 och 18, har du chansen att bli vår VIP-gäst och vinna gratis varmdryck under din vistelse. Välkommen till din närmsta bingohall!

22 december

Hallar

Julgransplundring i våra bingohallar

Hjälp oss städa ut julen på vår julgransplundring den 13 januari. Vi gör en Julgransplundring i våra bingohallar och spelar ut extravinster från vår julgran. Självklart plundrar vi även caféet och har riktigt bra erbjudanden där också!

28 augusti

Hallar

Fira Bingons dag med oss!

Den 9 september fyller vi 56 år, och det vill vi fira tillsammans med dig.

 

Det är ni som gör det möjligt för tusentals föreningar runt om i Sverige att finnas till. Vi skänker nämligen allt överskott till föreningslivet, som blir till matchtröjor, fotbollar och allt annat som behövs för att kunna idrotta.

 

På Bingons dag har vi därför laddat med extra mycket vinster och roliga spel dagen till ära. God fika som vanligt i caféet. Kom till oss och upplev feststämningen i våra hallar. 
Ordinarie öppettider gäller denna dagen.

 

Välkommen in till oss!

23 maj

Hallar

Nostalginatta 27 maj - Öppet till 01.30 - Redbergsgården

Minns ni avspända 70-talet, eller hippa färgglada 80-talet? Visst är det härligt att drömma sig tillbaka och minnas det som var.

 

Det vill vi gärna göra tillsammans med er på lördag på Nostalginatta! Vi har grävt fram fina gamla bingospel från förr som vi spelar varje timme från 18.00. Vi har också kryddat spelen med en massa extravinster och vi kör lottdragning med vårt gamla utropshjul från förr.

 

Varmt välkommen till oss på en riktig retrokväll!

07 januari

Hallar

Julgransplundring 13:e januari

Hjälp oss städa ut julen på vår julgransplundring den 13 januari. Vi gör en ordentlig plundring i våra bingohallar och spelar ut extravinster från vår julgran. Självklart städar vi ut caféet också och har riktigt bra erbjudanden även där! Vi ses!

08 september

Online | Hallar

Bingon fyller 55 år! Det ska vi fira.

Vi firar bingons födelsedag i alla våra 33 bingohallar – och här på sajten!

 

Tack till alla er som firade sajtens födelsedags tillsammans med oss. Det var ett härligt kalas och vi är så glada att så många dök upp och spelade, gratulerade och hade roligt. 

 

Nu fortsätter vi firandet. På fredag den 9 september fyller bingon i Sverige 55 år och det firar vi med Bingons Dag i alla våra 33 bingohallar.

 

Hallar
Det blir en dag fullspäckad med extravinster, sidospel och så har vi ett bra caféerbjudande för bara 30 kr. Välkommen att fira Bingons Dag tillsammans med oss. Hitta din närmaste bingohall här.

 

På sajten
Dessutom firar vi på sajten med 10 kr i inloggningsbonus till alla som loggar in under dagen (mellan klockan 08-23). 

 

Vi ses!

22 augusti

Hallar

Dags för Sommarbingo

Välkommen till sommarens sista Sommarbingo, en fullmatad bingodag där vi spelar roliga bingospel med extravinster och bjuder på överraskningar och erbjudanden. 

 

Under Sommarbingo kan du samla stämplar i utbyte mot värdecheckar och andra belöningar. Det gör du i den Sommarfolder som finns i våra bingohallar. Sommarfoldern får du genom att lämna in din kupong från ditt värdehäfte som alla Kundklubbsmedlemmar fått.

 

Om du inte har ett värdehäfte så kan du bli medlem i vår Kundklubb direkt i din bingohall. Då får du en Sommarfolder och kan vara med och samla stämplar. Prata med våra medarbetare så hjälper de dig.

 

Vi ses på sommarens sista Sommarbingo, på Idrottens Bingo.

26 juli

Hallar

Dags för Sommarbingo

På torsdag den 28 juli spelar vi Sommarbingo i alla våra bingohallar.

 

Välkommen till en fullmatad bingodag där vi spelar roliga bingospel med extravinster och bjuder på överraskningar och erbjudanden.

Under Sommarbingo kan du samla stämplar i utbyte mot värdecheckar och andra belöningar. Det gör du i den Sommarfolder som finns i våra bingohallar. Sommarfoldern får du genom att lämna in din kupong från ditt värdehäfte som alla Kundklubbsmedlemmar fått.

Om du inte har ett värdehäfte så kan du bli medlem i vår Kundklubb direkt i din bingohall. Då får du en Sommarfolder och kan vara med och samla stämplar. Prata med våra medarbetare så hjälper de dig.

Vi ses på Sommarbingon på Idrottens Bingo.

28 juni

Hallar

Stadsparksbingo i Borås

Spela bingo med Idrottens Bingo Borås i Borås Stadspark i sommar. Vi på Idrottens Bingo är störst i Sverige på bingo. I sommar tar vi med oss bingon ut i solen och bjuder på spänning, gemenskap och bingo i Borås stadspark varje tisdag klockan 18-19, mellan vecka 26 och 32.

 

Loket leder premiären
Det blir spännande bingospel, goodie bags, extravinster och mycket mer. På premiärdagen den 28 juni leder allas vår Leif ”Loket” Olsson spelen, missa inte det!

 

Vi stödjer föreningslivet i Borås  
Idrottens Bingo Borås stödjer det lokala föreningslivet och delade ut över 1,2 miljoner kronor till lokala idrottsföreningar i Borås under 2015. Allt överskott från bingon i stadsparken går till föreningslivet, precis som vanligt!