Nyheter

13 januari

Hallar

Premiär Quick

Välkommen till premiären av QUICK med nya unika och spännande spel. Läs mer här. Varmt välkomna till en av våra 24 bingohallar.

25 november

Hallar

Julklappsspelet

1-23 december kan du spela vårt populära Julklappsspel i alla våra bingohallar.  Julklappsspelet spelas klockan 14 och 19 varje dag där du har chans att vinna 24 000 kronor! Första ensamma vinnare får dessutom välja en julklapp under granen. Hitta din närmsta bingohall här: https://bingohall.idrottensbingo.se/

08 oktober

Hallar

Bingofika i alla våra bingohallar

Varmt välkomna att besöka en av våra 24 bingohallar i höst!

Dagens bingofika beståendes av kladdkaka med grädde och valfri varm dryck för endast 39kr. I priset ingår också en bingobricka värde 20kr. 

Blir du dessutom medlem i kundklubben får du ytterligare 100kr i bonus att spela för. Gäller varje dag v.42-48. Hitta din närmsta bingohall här.

 

18 september

idrottens bingo | Hallar

Seniormässan Stockholm

Varmt välkomna att träffa oss på Seniormässan i Stockholm 1-3 Oktober! Kom och spela bingo och umgås. Ni hittar oss i monter C08:74. Mer om seniormässan här: https://seniormassan.se/stockholm/hem_sthlm/

08 januari

Hallar | idrottens bingo

Välkommen Branimir Cupic – ny verksamhetschef för Idrottens Bingo Grand

Kan du berätta lite om dig själv?

 

Jag är 34 år gammal och bor med min fru och två barn, på 3 och 5 år i Gråbo. Förutom att umgås med familjen tycker jag om att titta på fotboll, jag spelar inte själv längre men har jobbat som domare under några år. Det var efter att jag slutade lumpen som mitt stora intresse för bingo startade, och sen dess har jag under hela mitt yrkesliv sysslat med bingo.

 

Vart har du arbetat tidigare?

 

Jag har faktiskt arbetat på Idrottens Bingo en period. Jag startade som bingovärd i Angered 2006 och uppgraderades senare till floormanager på Grand. Under 2008 startade jag upp bingohallen på Wiselgrensplatsen och därefter i Kortedala och har jobbat med det fram tills jag började här.

 

Vad ska du arbeta med här?

 

Mitt främsta mål är att utveckla och förnya men även bevara det gamla tänket med bingo i fokus. Bingo är en tuff utmaning då spelarens beteende har förändrats under årens lopp. Men jag tror ändå på att det alltid kommer vara klassiskt och retro och aldrig gå ur tiden.

 

Grundtanken är att man kommer ut och träffar människor och upplever det sociala umgänget på plats. Att man spelar bingo blir en rolig och spännande bonus på upplevelsen, det blir ett fint samspel.

 

Roligt att ha dig här, stort lycka till! 

 

Tack, det känns otroligt roligt att få jobba på nordens största bingohall med toppenläge mitt i centrala Göteborg!

15 oktober

Hallar

Kundklubbsdagen!

Missa inte Kundklubbsdagen den 20 oktober!

 

Denna dan är din dag, som spelande bingogäst. Vi hyllar dig lite extra för att du är med och bidrar till att spelet kan fortsätta för så många ungdomar inom svensk idrott. Den 20 oktober bjuder vi in alla er kundklubbsmedlemmar för en riktig fest i bingohallen.

 

Vi spelar ut massvis med fina vinster och tempot är högt! Vi bjuder också på en enklare lunch och snacks och godis att mysa med när ni spelar.

 

Du är välkommen kl 11 med spelstart kl 12:00. Kom i tid så ni inte missar något!

 

Välkommen!

22 januari

Hallar

Årets första Superbingo, 25 januari

Nu är det dags för årets första Superbingo. Sista torsdagen varje månad spelar vi Superbingo. Vi har extraspel och många andra fina erbjudanden i alla våra bingohallar. Så tveka inte, gör oss sällskap under Superbingo du också!

15 september

Hallar

Kundklubbsdagen

Missa inte Kundklubbsdagen den 21 oktober!

 

Denna dan är din dag, som spelande bingogäst. Vi hyllar dig lite extra för att du är med och bidrar till att spelet kan fortsätta för så många ungdomar inom svensk idrott. Den 21 oktober bjuder vi in alla er kundklubbsmedlemmar för en riktig fest i bingohallen.

 

Vi spelar ut massvis med fina vinster och tempot är högt! Vi bjuder också på en enklare lunch och snacks och godis att mysa med när ni spelar.

Vi öppnar kl 11-15 med spelstart kl 12:00. Kom i tid så ni inte missar något!

 

Glöm inte er entrébiljett ni fått med posten. Den är ni även med och drar extravinster med i pauserna mellan spelen.

 

Välkommen!

21 juni

Hallar | Online

Spela bingo med oss i Apelviken

Nu kör vi sommarbingo på Apelvikens camping i sommar. På måndagar den 3:e, 10:e, 17:e och den 24:e juli, mellan kl 11-13 under juli månad blir det bingo på terrassen med massvis med fina priser.

 

Så ta en paus från stranden och spela bingo med oss, vi lovar en riktig sommarfest på campingen!

 

 

Du hittar till Apelviken på adressen:

 

Destination Apelviken
Sanatorievägen 4

 

 

Välkommen till oss i sommar!

23 januari

Hallar

Årets första Superbingo 26/1

Välj rätt ballong! Vi gillar att bjuda på något extra roligt. Därför är den sista torsdagen varje månad en Supertorsdag. Vi har extraspel och många andra fina erbjudanden i alla våra hallar. Så tveka inte, gör oss sällskap under Supertorsdagen du också!

02 januari

idrottens bingo | Hallar

En timme med Loket

Premiär 8/1! En timme med Loket startar med spelet Lokets-Lyckonummer och avslutas med Lokethjulet. Varje onsdag kl. 13 & 20 i alla våra bingohallar. Hitta din närmsta bingohall här: https://www.idrottensbingo.se/hallar

14 oktober

idrottens bingo | Hallar | Online

Kundklubbsdag

Den 19/10 är det kundklubbsdag i alla våra bingohallar. Självklart vill vi också fira det här på sajten. Inloggningsbonus och insättningsbonus under hela dagen! 

23 september

idrottens bingo | Hallar

Premiär Storbingo 28 September!

Välkomna till en fullspäckad premiärdag. Storbingo drar igång 12.00 och det bjuds på snacks och dricka! Framåt kvällen 18.00 är det dags för månadsfinal och Loket kommer på besök och lottar ut 15 hemliga lådor. Dessutom spelar vi våra glimrande juvelspel med extra höga vinster utspridda över hela dagen. Vi ses på Grand bingohall i Göteborg! 

16 september

Hallar | idrottens bingo

Säsongsfinal bilbingo!

Välkomna till Idrottens Bingos bilbingo 29 september. Läs mer här.

19 december

Hallar

Idrottens Bingo växer…

Nytt år ger nya möjligheter vilket innebär att Idrottens Bingo fortsätter att växa. Under 2019 kommer vi ta över bingohallarna på Wieselgrensplatsen och i Kortedala. Som ni vet när vi växer, växer även Svenskt föreningsliv!

 

Jag är mycket nöjd med att få in dessa hallar i Idrottens Bingo familjen, och ser många möjligheter i samband med detta förvärv, säger Stefan Palm, koncernchef. Premiär för de båda bingohallarna i Idrottens Bingos regi kommer ske i början av 2019.

 

Håll utkik på idrottensbingo.se för mer information.

 

 

12 februari

Hallar

VIP-gästen

Måndag 12:e februari är det premiär för vår nya aktivitet VIP-gästen. Varje måndag i Färgchansen, kl 12 och 18, har du chansen att bli vår VIP-gäst och vinna gratis varmdryck under din vistelse. Välkommen till din närmsta bingohall!

22 december

Hallar

Julgransplundring i våra bingohallar

Hjälp oss städa ut julen på vår julgransplundring den 13 januari. Vi gör en Julgransplundring i våra bingohallar och spelar ut extravinster från vår julgran. Självklart plundrar vi även caféet och har riktigt bra erbjudanden där också!

28 augusti

Hallar

Fira Bingons dag med oss!

Den 9 september fyller vi 56 år, och det vill vi fira tillsammans med dig.

 

Det är ni som gör det möjligt för tusentals föreningar runt om i Sverige att finnas till. Vi skänker nämligen allt överskott till föreningslivet, som blir till matchtröjor, fotbollar och allt annat som behövs för att kunna idrotta.

 

På Bingons dag har vi därför laddat med extra mycket vinster och roliga spel dagen till ära. God fika som vanligt i caféet. Kom till oss och upplev feststämningen i våra hallar. 
Ordinarie öppettider gäller denna dagen.

 

Välkommen in till oss!

23 maj

Hallar

Nostalginatta 27 maj - Öppet till 01.30 - Redbergsgården

Minns ni avspända 70-talet, eller hippa färgglada 80-talet? Visst är det härligt att drömma sig tillbaka och minnas det som var.

 

Det vill vi gärna göra tillsammans med er på lördag på Nostalginatta! Vi har grävt fram fina gamla bingospel från förr som vi spelar varje timme från 18.00. Vi har också kryddat spelen med en massa extravinster och vi kör lottdragning med vårt gamla utropshjul från förr.

 

Varmt välkommen till oss på en riktig retrokväll!

07 januari

Hallar

Julgransplundring 13:e januari

Hjälp oss städa ut julen på vår julgransplundring den 13 januari. Vi gör en ordentlig plundring i våra bingohallar och spelar ut extravinster från vår julgran. Självklart städar vi ut caféet också och har riktigt bra erbjudanden även där! Vi ses!