Nyheter

07 juni

Bingovärdar

Nyhet!

Nu blir det ännu enklare att betala.

 

På tisdag byter vi ut Payex mot Svea Ekonomi. Skillnaden är inte så stor, mer än att det kommer bli ännu enklare att betala. När du sätter in första gången kan du välja att spara dina uppgifter så att du nästa gång kan betala med bara några klick. Både kort och direktbetalning finns kvar och ni kan enkelt signera med Bank-ID. 

 

Har du några frågor så tveka inte att höra av dig så hjälper vi gärna till!

 

22 augusti

Online | Bingovärdar

Nu kvällschattiviteter varje dag på sajten

Våra Chattiviteter är höjdpunkter då vi gör din stund på sajten lite extra spännande. Nu ger vi dig mer av det roliga och lägger kvällschattiviteter, varje dag. 

 

Det blir alltså Chattiviteter två gånger om dagen, varje dag. Klockan 11-12 och 20-21 bjuder vi Bingovärdar på roliga tävlingar och kluriga gåtor. Alltid med chans att vinna lite extra att spela för.

 

Du hittar schemat över veckans Chattiviteter här. 

 

För att fira denna glada nyhet så bjuder vi på inloggningsbonus från och med torsdag den 25/8 till söndag den 28/8. Logga in mellan klockan 20-21 så får du 10 kr i bonus att spela för! Läs fullständiga villkor här.

 

20 augusti

Bingovärdar | Online

Vi segrade i Bingolympiaden!

Martin trodde att han hade rott hem det efter fyra raka segrar. Martin, den vältränade elitidrottaren, skulle ju bara stöta iväg sin kula längst och så var saken klar. Men han underskattade min talang för kulstötning, och när min kula seglade längst av allas var det ren och skär glädje! 

Visst gjorde det ont att förlora fyra dagar i rad, jag är ju en tävlingsmänniska, men när jag fick plocka hem segern i sista grenen är det andra glömt.

Nu får Martin sätta på sig flamingokostymen och ge sig ut på ett träningspass. Det ser jag verkligen fram emot och självklart plockar vi med kameran för att dokumentera det!

 

18 augusti

Bingovärdar | Online

Bingolympiaden, Planka

Okej, det är ingen riktig OS-gren, men ett utmärkt prov på styrka och uthållighet. Dessutom tränar jag bålstyrka dagligen under mina träningspass så jag känner mig säker inför denna gren. Nu vet jag ju förvisso inget om hur mina vänner i Bingoteamet tränar, men jag tror ändå att jag tar hem detta.

Höll jag ut längst? Se filmen här.

16 augusti

Bingovärdar | Online

Bingolympiaden, Längdhopp

Martin: Gårdagens vinst har gett mig ökat självförtroende och jag ska kunna plocka hem längdhoppet relativt enkelt. Möjligtvis kan Ted utgöra ett litet hot, jag har sett honom skutta rätt bra på kontoret.

Se hur det gick i längdhoppstävlingen här.

12 augusti

Bingovärdar | Online

Nu börjar Bingolympiaden

Här på sajten har vi bingovärdar utmanat varandra i det mesta. Allt från att inte få äta sin favoriträtt på en hel vecka till att inte få använda en viss bokstav i chatten. De gånger vi misslyckats har vi fått ikläda oss den rosa flamingokostymen. Konstigt nog har det alltid funnits många kameror framme så fort kostymen åkt på. Men ibland har vi vunnit. Då har vi firat med rosa kontor, stora mängder godis och annat härligt.

 

Nu är det så att jag, Martin, ännu inte blivit utmanad. Och ska jag vara ärlig så är jag ganska glad för det. Utmaningarna gör mig lite nervös. Jag är en tävlingsmänniska men jag vill själv välja i vad jag ska tävla. Därför har jag kommit på hur jag ska slippa utmaningarna.

 

Jag utmanar Ted, Malin W och Dennis i en femkamp. Om någon av dem besegrar mig i en (1) gren så vinner de och jag får ta på mig Flamingokostymen, om jag vinner samtliga fem grenar får jag stå över alla framtida utmaningar!

 

Jag hoppas ni följer Bingolympiaden här på sajten under veckan. Vi kommer att lägga upp en ny film varje dag från måndag fram till och med fredag. Följ femkampen och heja på mig!

01 maj

Online | Bingovärdar

Nu blir våra Chattiviteter ännu enklare

Våra Chattiviteter är stunder då vi bjuder på något lite extra. Tävlingar, bonuschans och roliga bingospel. Detta gör vi varje dag.

 

För att göra det lite enklare för dig så har vi ändrat schemat så att alla Chattiviteter nu startar vid samma klockslag varje dag. Nu gäller klockan 11-12 för Chattiviteter på förmiddagen och klockan 20-21 för Chattiviteter på kvällen.

 

Du hittar schemat för alla Chattiviteter här

 

Dessutom så har vi ändrat så att våra mest populära Chattiviteter få mer utrymme. Så att det inte bara blir enklare utan också roligare för dig.

Spela nu!

13 april

Bingovärdar

Välkommen Martin

Det har blivit dags att stifta bekantskap med en ny, härlig profil här på idrottensbingo.se. Vi säger välkommen till Martin Astner, ny bingovärd på sajten. Martin hoppar direkt in i hetluften och gör sin första dag bakom tangenterna idag den 13 april.

 

Vi är glada över att Martin blivit en del av vår bingofamilj och vi ser fram emot att låta honom möta alla våra trevliga bingogäster, så gå gärna in och hälsa honom välkommen i chatten.

 

Läs mer om Martin här.

29 februari

Bingovärdar

Det var väl inget att åma sig över

Dennis var så säker på att han skulle få se mig i flamingodräkt. Han hade till och med tagit med sig sin kamera för att dokumentera det hela.

 

Men tji fick Dennis! Tillsammans med er härliga gäster så lyckades jag klara hela helgen utan att använda bokstaven Å. Jag var nära att trilla dit några gånger, men kom ihåg de tips ni gett mig och höll mig på rätt sida tangentbordet.

 

Nu blir det min musik hela veckan lång. Som ni kan se så är det kanske inte helt uppskattat av mina vänner i Bingoteamet. Men de har inget att säga om saken. Jag vann utmaningen!

 

25 februari

Bingovärdar

Å vilken rolig utmaning – Dennis utmanar Ted

Ni kommer väl ihåg när jag inte fick äta pizza i en vecka? Eller när Malin var tvungen att ha på sig en lagtröja per dag under en vecka? Nu har turen kommit till vår vän Ted! Jag har länge sett fram emot att utmana honom och nu är det upp till bevis.

 

Ted, min utmaning till dig går ut på att du inte får använda bokstaven Å i chatten under helgen. Skulle du misslyckas (vilket jag nog tror att du gör) så blir det flamingokostymen under en hel dag. 

 

Om du faktiskt lyckas så lovar jag att du får välja musik på kontoret hela nästa vecka, och vi andra bingovärdar får inte klaga. 

 

Antar du utmaningen?

 

Jag uppmuntrar så klart er att gå in i chatten under helgen och se hur Ted klarar sig. Vill ni hjälpa honom med tips om hur han ska klara det så skulle han säkert uppskatta det, men jag ser ju gärna att ni gillrar lite fällor!

03 september

Bingovärdar | Online | Hallar

Grattis från Superbingovärdarna!

I går firade vi sajtens 2-årsdag med ett riktigt bingokalas. Tack till alla er som kom och firade tillsammans med oss. Nu ska vi rösta fram vilken superhälsning som var bäst. 

Vi riktar ett extra tack till våra härliga Superbingovärdar som tittade in i chatten i går och gratulerade oss på födelsedagen. Nedan hittar ni födelsedagshälsningarna från Idrottens Bingo Angered, Idrottens Bingo Redbergsgården och Idrottens Bingo Grand. Läs dem och gå sedan in och rösta i vårt forum på vilken du gillar bäst!

 

SuperChrister, Redbergsgården:

Oj va fort tiden går, det känns ju som vi startade igår. Här kan man logga in när man hinner, och hoppas att man något stort vinner. Hipp hipp hurra nu fyller vi två år.

 

SuperMarie, Grand:

Hipp hipp hurra, för bingonätet idag. Nu ska vi ordentligt fira, och mycket rolig bingo lira. Det ska vi fira med pompa och ståt, så stäm in alla i vår härliga bingolåt. Hurra hurra för vår tvååring idag, nu ska vi fira i glada vänners lag. Ett, två, tre, fyra och fem nummer i rad, BINGO vi ropar i ett enda andetag.GRATTIS!

 

SuperAnna, Angered:

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det idrottensbingo.se 2-årsdag, hipp hipp hurra!! Stort grattis till ib.se idag, all fortsatt lycka till denna fantastiska bingohall och mina kära kollegor som håller hallen vid liv.

 

Se till att gå in och rösta så publicerar vi vinnaren när omröstningen är avslutad. Vi ses i chatten.

 

21 augusti

Bingovärdar | Online

Flamingo inte bingo på banan

Ja vad ska jag säga. Jag gratulerar självklart mina vänner i Bingoteamet till segern, men det kändes lite surt att förlora på målsnöret. Jag vann ju ändå 4 av 5 grenar i Bingolympiaden. Men sådana var reglerna och det var en hård men rättvis kamp!

I dag gav jag mig ut på löparbanan i Flamingodräkten…Finns det ett värre straff? Tveksamt. Det blir att tränade mer kulstötning i fall det blir fler femkamper i framtiden.

Att träna friidrott i dräkten var annorlunda minst sagt. Den är väldigt svår att röra sig i och inget jag rekommenderar att ni använder istället för träningskläder. 

Nu ser jag fram emot att få revansch nästa gång det vankas utmaning. Tack till mina medtävlande för en god match och tack för att ni hejade!

 

19 augusti

Bingovärdar | Online

Bingolympiaden, Kulstötning

Nu är vi framme i slutskedet av Bingolympiaden. Jag känner mig stark efter fyra raka segrar, nu gäller det att försöka hålla lugnet och göra så gott jag kan i sista grenen som är…kulstötning. Det är den gren som jag varit mest nervös inför, jag hoppas mina krafter räcker för att få iväg kulan tillräckligt långt för seger.

Nu ska det avgöras – Nu kör vi!

Se upplösningen på Bingolympiaden här.

17 augusti

Bingovärdar | Online

Bingolympiaden, Höjdhopp

Nu är det dags för tredje grenen. Det är höjdhopp och jag tänker att eftersom jag hoppar längst så hoppar jag högst också. Detta tar jag! 

Visst, mina motståndare är ganska spänstiga men med min fart och eleganta hoppstil kommer jag att vinna även denna gren. Tog jag en enkel seger? 

Titta på filmen här.

15 augusti

Bingovärdar | Online

Bingolympiaden, 60 meter

Martin: Jag börjar med min starkaste gren, 60 meter sprint. Jag känner mig självsäker och är inte särskilt orolig över att bli slagen redan idag, men man ska aldrig säga aldrig!

 

Klicka här för att se hur det gick.

13 juni

Bingovärdar

Vinnare veckans profilbild

Grattis Florence2534, du vann 30 kr i bonus i tävlingen Veckans Profilbild!

 

Du vet väl att du kan välja en profilbild som gäst här på sajten? Ett sätt att sprida lite glädje och samtidigt visa vem du är, bokstavligt eller med hjälp av något du gillar. För att uppmuntra dig att ladda upp en profilbild har vi tävlingen Veckans Profilbild. Förra veckan vanns den av Florence2534 som vann 30 kr i bonus att spela för. På andra plats kom Leif0015, för det får Leif 20 kr i bonus. Tredjeplatsen tog Leena9281 som får 10 kr i bonus att spela för.

 

Imorgon, tisdag, kommer vi att lägga upp 3 nya profilbilder på Idrottens Bingos facebook-sida där du kan gå in och rösta på din favorit.

 

Tävlingen kommer säkert att återkomma igen i framtiden så se till att ladda upp en profilbild för din chans att vara med nästa gång vi plockar fram tävlingen.

 

19 april

Bingovärdar

Supertorsdag med Superhjulet

På torsdag är det dags för Supertorsdag. En dag då vi bjuder på roliga tävlingar och extra chanser att vinna bonus. Och så snurrar vi på Superhjulet förstås. Vi lägger upp videon här på sajten när dragningen är gjord.

 

Klicka på videon nedan för att se dragningen från förra månadens Supertorsdag.

 

01 april

Bingovärdar | Online

Här fanns påskäggen

Nu när vi avslutat vår påskäggsjakt så kan vi avslöja var vi gömde påskäggen. Visst var det klurigt? 

 

Äggen fanns under sidorna:
Våra villkor
Lotteritillstånd
Veckans Chattiviteter
PUL (Personuppgiftslagen)
Om Idrottens Bingo

 

Tack till alla som var med och letade! 
Till bingospelen.

26 februari

Bingovärdar

Å nej, nu blir det svårt!

Jag har gått och varit lite nervös, det har märkts på Dennis att han har kokat ihop något. Och mycket riktigt. Nu kom utmaningen!

 

Självklart accepterar jag. Det kommer inte bli lätt, men tillsammans med er på sajten ska jag klara det. Jag tror det blir svårast när jag ska skriva Hej Då och liknande kortare saker. Om ni har tips och idéer på hur jag kan undvika ord med Å så hjälp mig gärna i chatten.

 

Det brukar alltid knorras lite när jag spelar min musik, så att få välja fritt i en vecka vore ju fantastiskt. Om jag vinner lovar jag att bjuda på en bild när jag glatt spelar min musik! 

18 februari

Bingovärdar

Välkommen MalinW

Vi är glada över att kunna presentera ett nytt tillskott i vår bingofamilj. Vi säger välkommen till MalinW som blir ny bingovärd på sajten. Några av er har kanske redan träffat henne bakom tangenterna i veckan, under vår Bingovärd MalinWs bild. Och för er andra så kommer MalinW att göra sin officiella debut i chatten på måndag.

 
Se till att logga in och ge henne ett varmt bingomottagande. Läs mer om MalinW i hennes profil. Du hittar den här.