Nyheter

05 januari

Hallar | Online

Välkommen till Idrottens Bingo!

Här kan du läsa om vad som händer i våra bingohallar runt omkring i Sverige och vad som händer här online. Hos oss får du en rolig, spännande stund och samtidigt är du med och stöttar Sveriges föreningsliv, en riktigt vinnande kombination.

27 november

online hallar

God Jul & Gott nytt år!

December närmar sig och vi har förberett en julig och härlig upplevelse i alla våra hallar och på sajten. Det är ett fullspäckat julschema som väntar och förhoppningen är att roliga julaktiviteter i slutändan ska leda till mer pengar till svensk idrott.

 

På idrottensbingo.se, erbjuds bingogästerna bland annat en tävling i form av en julkalender med två lucköppningar per dag. Dessutom blir det uppesittarkväll och julaftonsmys med sajtens egna julvärdar, samt bonusar under hela december.

 

Även Idrottens Bingos bingohallar står redo för en festlig decembermånad. Julklappsspelet spelas varje dag, där du har chans att vinna upp till 24 000kr samt julklappar under granen. Nobeldagen firas och mycket mer!

 

Du hittar alla julens aktiviteter här.

02 november

Online

Jackpott i krysset!

Idag gratulerar vi Morfar74 som igår vann jackpotten i Krysset på 31 885 kr!

07 september

idrottens bingo

Bingons dag!

Visst är det roligt med Bingo?

 

Bingo har varit ett folkligt nöje i Sverige i 57 år. Det tycker vi är värt att fira. Och det gör vi den 9 september, den dag som brukar ses som bingons födelse i Sverige.

 

Självklart är du inbjuden att fira med oss! Det är ni gäster som gör att bingon fortfarande levererar underhållning till tusentals människor och viktiga bidrag till föreningslivet. Så vi firar er också. Med extraspel, fina erbjudanden och tårta. Vi ses på Bingons dag!

 

På idrottensbingo.se bjuder vi på 10 kr inloggningsbonus hela dagen!

31 augusti

idrottens bingo

Hipp Hipp Hurra!

Ni har väl inte missat att vi fyller 4 år den 3 september?

 

Vi inleder med en riktig förfest med 20 kr i bonus under hela helgen, 31/8-27/9. Sedan fortsätter vi fira tills på måndagen då vi erbjuder inloggningsbonus samt insättningsbonusar under hela dagen, läs mer här.

 

Vi ser fram emot en fullspäckad kalasdag tillsammans med er!

16 augusti

idrottens bingo

Höst på Idrottens Bingo!

Sommaren börjar dra sig mot sitt slut men vi på Idrottens Bingo ser fram emot en händelserik höst tillsammans med er!

 

Håll utkik efter aktiviteter och erbjudanden både online och i våra hallar.

 

Vi ses i höst!

 

31 maj

idrottens bingo

Ardalan Shekarabi besökte Idrottens Bingo Söder!

Nyligen tog representanter från Svebicos styrelse emot Civilminister Ardalan Shekarabi när han gjorde ett studiebesök på Idrottens Bingo Söder i Stockholm. Han fick se våra lokaler och vi visade honom hur bingospelet går till. För oss är det viktigt att ha ett nära samarbete med myndigheterna. Vi säger välkommen åter till Idrottens Bingo till Ardalan!

24 april

idrottens bingo

Seniormässan i Malmö

Träffa oss på Seniormässan i Malmö! Den 24-25 april är du välkommen till vår monter. Här hittar du mer information om mässan:seniormassan.se/malmo/hem_malmo/

27 mars

idrottens bingo

Stolt huvudpartner till Göteborgsgirot den 5-6 maj

Kom och träffa oss i eventbyn på Heden under hela Göteborgsgirot den 5-6 maj.

 

Besök oss under festligheterna runt Göteborgsgirot där vi bjuder på storbingo från Stora scenen, du kan vinna en cykel och andra fina vinster. Du kan också hälsa på oss i vår tält, där kan du spela på vårt bingohjul och vinna roliga priser, äta popcorn från vår popcornvagn, eller bara ta det lugnt och koppla av! Vi älskar sport och är en stolt huvudpartner till Göteborgsgirot!

12 februari

Hallar

VIP-gästen

Måndag 12:e februari är det premiär för vår nya aktivitet VIP-gästen. Varje måndag i Färgchansen, kl 12 och 18, har du chansen att bli vår VIP-gäst och vinna gratis varmdryck under din vistelse. Välkommen till din närmsta bingohall!

22 december

Hallar

Julgransplundring i våra bingohallar

Hjälp oss städa ut julen på vår julgransplundring den 13 januari. Vi gör en Julgransplundring i våra bingohallar och spelar ut extravinster från vår julgran. Självklart plundrar vi även caféet och har riktigt bra erbjudanden där också!

22 november

Online

Jackpott i Enradarn!

Stort grattis till Susanna6713 som igår vann 7776 kr.

15 oktober

hallen

Kundklubbsdagen!

Missa inte Kundklubbsdagen den 20 oktober!

 

Denna dan är din dag, som spelande bingogäst. Vi hyllar dig lite extra för att du är med och bidrar till att spelet kan fortsätta för så många ungdomar inom svensk idrott. Den 20 oktober bjuder vi in alla er kundklubbsmedlemmar för en riktig fest i bingohallen.

 

Vi spelar ut massvis med fina vinster och tempot är högt! Vi bjuder också på en enklare lunch och snacks och godis att mysa med när ni spelar.

 

Du är välkommen kl 11 med spelstart kl 12:00. Kom i tid så ni inte missar något!

 

Välkommen!

04 september

idrottens bingo

Välkommen Johan – ny affärsenhetschef för idrottensbingo.se

Vart har du arbetat tidigare?

 

På familjeföretaget TH Pettersson som säljer reservdelar till bilar. Jag började som butiksansvarig men upptäckte sen att saker saknades på företaget. Vilket ledde till att jag digitaliserade dem från grunden. Sammanlagt har jag 22 års erfarenhet av försäljning och marknad och 12 år av e-handel och digital marknadsföring.

 

Bingo?

 

Bingolotto har man ju spelat, annars är jag inte så mycket för spel, jag är dålig förlorare tyvärr. Jag var och besökte Grands bingohall, det var stort, det finns en hel värld jag inte visste om. Det är en otrolig möjlighet med allt på samma ställe en familjär miljö där både personal och gäster har roligt tillsammans.

 

Vad ska du arbeta med här?

 

Mitt mål är att utveckla sajten vidare till 2.0 där hallar och digitala plattformen jobbar ihop. Vi är ju mer digitala idag, därför ska det vara lika enkelt att befinna sig där som någon annan stans. Jag har massor att lära mig för att förstå den andra sidan av myntet och på så sätt utveckla en grym produkt. Jag gillar konceptet med att ge tillbaka till föreningslivet där pengarna verkligen gör  nytta.

 

Sajten ska vara stabil och fungera med det sociala runt omkring och ge en bra upplevelse var man än befinner dig, oavsett om man sitter på bussen på väg hem från jobbet eller på stranden med en Pina Colada. Jag vill ta reda på vem spelaren är och få bort alla myter och fördomar som finns om bingo. Det ska inte spela någon roll om du är 80 år eller 25 år, tillsammans kan vi skapa en härlig gemenskap.

 

Några intressen?

 

Crossfit och motorsport annars älskar jag schlager, gamla goa dängor från förr.

 

Roligt att ha dig här, stort lycka till! 

 

Tack det känns jättekul, vi ses på sajten!

20 augusti

idrottens bingo

Jackpott i Krysset!

Stort grattis säger vi till Tentelin8604 som vann jackpotten idag i Krysset på 27 737 kr!

18 juni

idrottens bingo

Sommarbingo!

Då var det äntligen dags för Sommarbingo igen på Idrottens Bingo.

 

Sommarbingo är vår populära aktivitet som ersätter Superbingo sista torsdagen i juni, juli och augusti. Första datum blir den 28:e juni.

 

Under Sommarbingon kan du samla stämplar i utbyte mot värdecheckar och andra belöningar. Det gör du i den Sommarfolder som finns i våra bingohallar. Sommarfoldern får du genom att lämna in din kupong från ditt värdehäfte som alla Kundklubbsmedlemmar fått.

 

Om du inte har ett värdehäfte så kan du bli medlem i vår Kundklubb direkt i din bingohall. Då får du en Sommarfolder och kan vara med och samla stämplar. Prata med våra medarbetare så hjälper de dig.

 

 

Vi ses i sommar på Idrottens Bingo!

 

 

 

10 maj

idrottens bingo

Kevin är vinnare till cykeln på Göteborgsgirot!

Vi gratulerar Kevin Kreft till vinsten av cykeln i vår utlottning under Göteborgsgirot! Det var många som tog chansen att vara med och tävla om cykelvinsten i helgen på Göteborgsgirot. Idrottens Bingo var med som huvudparter. Vi bjöd på bingospel och annat kul i vårt tält.

 

Vi säger stort grattis till dig Kevin och hoppas att cykeln och du kommer till en bingohall snart och hälsar på!

27 mars

idrottens bingo

Seniormässan i Göteborg

Spela bingo med oss på Seniormässan i Göteborg! Den 27-29 mars är du välkommen till vår monter. Här hittar du mer information om mässan: seniormassan.se/goteborg/hem_gbg/

23 mars

Online

Jackpott i Krysset!

Idag säger vi grattis till Siv som igår vann jackpotten i Krysset på 35 166 kr! 

22 januari

Hallar

Årets första Superbingo, 25 januari

Nu är det dags för årets första Superbingo. Sista torsdagen varje månad spelar vi Superbingo. Vi har extraspel och många andra fina erbjudanden i alla våra bingohallar. Så tveka inte, gör oss sällskap under Superbingo du också!

28 november

Online

Jul på idrottensbingo.se

December närmar sig och vi bingovärdar är redo för en julig och härlig upplevelse på sajten. 

 

Två vinstchanser om dagen i adventskalendern
Vår adventskalender drar igång den 1 december. Två gånger om dagen fram till julafton, klockan 13.30-14.30 och 21.30-22.30, har du chans att vinna dagens adventslucka i chatten. Vad som döljer sig bakom luckorna är så klart en överraskning! Häng med redan från början när vi öppnar första luckan den 1 december.