Nyheter

05 januari

Hallar | Online

Välkommen till Idrottens Bingo!

Här kan du läsa om vad som händer i våra bingohallar runt omkring i Sverige och vad som händer här online. Hos oss får du en rolig, spännande stund och samtidigt är du med och stöttar Sveriges föreningsliv, en riktigt vinnande kombination.

17 januari

Online

Tävlingarna är tillbaka!

Du hörde rätt! Från och med 20 januari är tävlingarna tillbaka. Vi har gjort lite justeringar och satt upp ett schema där du kan tävla en gång om dagen måndag-fredag! Tävla om bonus eller värdecheckar. Bonus som du kan nyttja när onlinebingon slår upp dörrarna igen eller dubbelt upp i värdecheckar som du kan använda i någon av våra bingohallar. Du väljer vinsten. Läs mer om chattschemat och regler här.

02 januari

idrottens bingo | Hallar

En timme med Loket

Premiär 8/1! En timme med Loket startar med spelet Lokets-Lyckonummer och avslutas med Lokethjulet. Varje onsdag kl. 13 & 20 i alla våra bingohallar. Hitta din närmsta bingohall här: https://www.idrottensbingo.se/hallar

30 november

online hallar

God jul

Vi på Idrottens Bingo önskar er en riktigt God Jul. 

Missa inte att tävla i lucköppningen varje dag fram till julafton eller ta del av någon av alla bonusar som väntar. Läs mer om Julen här. 

25 november

Hallar

Julklappsspelet

1-23 december kan du spela vårt populära Julklappsspel i alla våra bingohallar.  Julklappsspelet spelas klockan 14 och 19 varje dag där du har chans att vinna 24 000 kronor! Första ensamma vinnare får dessutom välja en julklapp under granen. Hitta din närmsta bingohall här: https://bingohall.idrottensbingo.se/

28 oktober

Online

Halloween på sajten

Vi firar halloweenhelgen med 30kr insättningsbonus hela fredag, lördag och söndag. Dessutom blir det halloweentema på tävlingarna. Buh!

24 oktober

Online

Jackpott i Krysset!

Stort grattis till Ingela som kammade hem kryssets jackpott på 7 144kr idag! 

14 oktober

idrottens bingo | Hallar | Online

Kundklubbsdag

Den 19/10 är det kundklubbsdag i alla våra bingohallar. Självklart vill vi också fira det här på sajten. Inloggningsbonus och insättningsbonus under hela dagen! 

06 oktober

Jackpott

Jackpott i Enradarn!

Stort grattis till Ingrid S7054 som tog hem Enradarns jackpott på 9 529,12 kr! 

23 september

idrottens bingo | Hallar

Premiär Storbingo 28 September!

Välkomna till en fullspäckad premiärdag. Storbingo drar igång 12.00 och det bjuds på snacks och dricka! Framåt kvällen 18.00 är det dags för månadsfinal och Loket kommer på besök och lottar ut 15 hemliga lådor. Dessutom spelar vi våra glimrande juvelspel med extra höga vinster utspridda över hela dagen. Vi ses på Grand bingohall i Göteborg! 

16 september

Hallar | idrottens bingo

Säsongsfinal bilbingo!

Välkomna till Idrottens Bingos bilbingo 29 september. Läs mer här.

13 januari

Hallar

Premiär Quick

Välkommen till premiären av QUICK med nya unika och spännande spel. Läs mer här. Varmt välkomna till en av våra 24 bingohallar.

23 december

Online

Jackpott Hybris

Stort grattis till Mona Eli6586 som vann jackpotten i Hybris på hela 210 158 kr! 

29 november

Online

Black friday

På fredag 29/11 är det BLACK FRIDAY som säkert många av er känner till. Självklart har vi ett erbjudande även här! Sätt in 100kr få 20kr eller sätt in 200kr få 60kr i bonus. 

14 november

Online

Jackpott

Stort grattis till Minna som tog hem Kryssets jackpott på 17 266 kr igår! 

25 oktober

Online

Jackpott i Enradarn!

Stort grattis till Anja0030 som tog Enradarns jackpott på 6 949kr! 

21 oktober

idrottens bingo

V75-dag på Grand

Idrottens Bingo Grand i Göteborg har även blivit ATG-butik. Den 26 oktober är ni välkomna till Nordens största bingohall för en heldag i sportens och travets tecken tillsammans med oss, ATG och Leif ”Loket” Olsson! Snacka trav med ”Loket” och passa på att ta rygg på hans egenkomponerade andelssystem till V75 på Jägersro.

Hålltider:

Kl 11:30 Dagen startar
Kl 11:30–16 Sportevenemang
Kl 16–18 Leif ”Loket” Olsson snackar trav, V75 och säljer sitt andelssystem
Kl 18–20 Leif ”Loket” Olsson är bingoutropare och spelar ut hemliga lådor
och extravinster

 

Idrottens Bingo Grand
Adress: Kungsgatan 47
Telefon: 010-250 21 93

08 oktober

Hallar

Bingofika i alla våra bingohallar

Varmt välkomna att besöka en av våra 24 bingohallar i höst!

Dagens bingofika beståendes av kladdkaka med grädde och valfri varm dryck för endast 39kr. I priset ingår också en bingobricka värde 20kr. 

Blir du dessutom medlem i kundklubben får du ytterligare 100kr i bonus att spela för. Gäller varje dag v.42-48. Hitta din närmsta bingohall här.

 

26 september

Online

Jackpott i Krysset!

Stort grattis till Git-Mari6136 som igår kväll kammade hem Kryssets jackpott på 28 766kr!

18 september

idrottens bingo | Hallar

Seniormässan Stockholm

Varmt välkomna att träffa oss på Seniormässan i Stockholm 1-3 Oktober! Kom och spela bingo och umgås. Ni hittar oss i monter C08:74. Mer om seniormässan här: https://seniormassan.se/stockholm/hem_sthlm/

26 augusti

Online

Hipp hipp hurra

Den 3 september fyller Idrottensbingo.se 5 år! Detta vill vi självklart fira med er. Det blir en fullspäckad dag med bonusar, extra tävlingar och spännande bingospel. Dessutom kan ni spela vårt nyaste spel HYBRIS under hela dagen! Stort grattis till Idrottensbingo.se och alla underbara spelare som är med och bidrar till det svenska föreningslivet!