Nyheter

05 januari

Hallar | Online

Välkommen till Idrottens Bingo!

Här kan du läsa om vad som händer i våra bingohallar runt omkring i Sverige och vad som händer här online. Hos oss får du en rolig, spännande stund och samtidigt är du med och stöttar Sveriges föreningsliv, en riktigt vinnande kombination.

14 oktober

idrottens bingo | Hallar | Online

Kundklubbsdag

Den 19/10 är det kundklubbsdag i alla våra bingohallar. Självklart vill vi också fira det här på sajten. Inloggningsbonus och insättningsbonus under hela dagen! 

06 oktober

Jackpott

Jackpott i Enradarn!

Stort grattis till Ingrid S7054 som tog hem Enradarns jackpott på 9 529,12 kr! 

23 september

idrottens bingo | Hallar

Premiär Storbingo 28 September!

Välkomna till en fullspäckad premiärdag. Storbingo drar igång 12.00 och det bjuds på snacks och dricka! Framåt kvällen 18.00 är det dags för månadsfinal och Loket kommer på besök och lottar ut 15 hemliga lådor. Dessutom spelar vi våra glimrande juvelspel med extra höga vinster utspridda över hela dagen. Vi ses på Grand bingohall i Göteborg! 

16 september

Hallar | idrottens bingo

Säsongsfinal bilbingo!

Välkomna till Idrottens Bingos bilbingo 29 september. Läs mer här.

17 augusti

Online

Jackpott i Krysset!

Stort grattis till Birgitta5514 som kammade hem kryssets jackpott på 22 566 kr! 

02 juli

Online

Jackpott i Färgchansen!

Grattis till NinaHP och Glamour som fick dela på 9230kr i färgchansen! 

20 juni

Online

Jackpott i Färgchansen röd!

Vi säger stort grattis till Rolf Ing2306 som tog hem Färgchansen Röd på 9793 kr!

07 juni

Online

Jackpott i Krysset!

Vi säger stort grattis till Kjell Åk0671 som tog hem jackpotten i krysset på 59 585 kr! 

23 maj

idrottens bingo

Bilbingon blev succé!

Premiären av bilbingon bjöd på härligt väder, go fika och många glada vinnare. 

 

Ni som inte hade möjlighet att komma är varmt välkomna nu på söndag den 26 maj! Varför inte ta med lilla mamma på lite morsdagfirande. 

 

Därefter spelar vi följande söndagar: 30 juni, 28 juli, 1 september, 29 september. Läs mer här.

 

Varmt välkomna!

 

 

29 april

idrottens bingo

Nytt spel med premiär 1:a maj!

Den första maj smäller det! I Dynamiten får vinnaren välja vilka gruvvagnar som skall sprängas från respektive nivå. Så länge innehållet är guld fortsätter vinstbeloppet att öka och man går vidare till nästa nivå. Om man vagnen innehåller kol är spelet slut och vinsten summeras.

 

Varmt välkomna till din närmaste bingohall! 

08 oktober

Hallar

Bingofika i alla våra bingohallar

Varmt välkomna att besöka en av våra 24 bingohallar i höst!

Dagens bingofika beståendes av kladdkaka med grädde och valfri varm dryck för endast 39kr. I priset ingår också en bingobricka värde 20kr. 

Blir du dessutom medlem i kundklubben får du ytterligare 100kr i bonus att spela för. Gäller varje dag v.42-48. Hitta din närmsta bingohall här.

 

26 september

Online

Jackpott i Krysset!

Stort grattis till Git-Mari6136 som igår kväll kammade hem Kryssets jackpott på 28 766kr!

18 september

idrottens bingo | Hallar

Seniormässan Stockholm

Varmt välkomna att träffa oss på Seniormässan i Stockholm 1-3 Oktober! Kom och spela bingo och umgås. Ni hittar oss i monter C08:74. Mer om seniormässan här: https://seniormassan.se/stockholm/hem_sthlm/

26 augusti

Online

Hipp hipp hurra

Den 3 september fyller Idrottensbingo.se 5 år! Detta vill vi självklart fira med er. Det blir en fullspäckad dag med bonusar, extra tävlingar och spännande bingospel. Dessutom kan ni spela vårt nyaste spel HYBRIS under hela dagen! Stort grattis till Idrottensbingo.se och alla underbara spelare som är med och bidrar till det svenska föreningslivet! 

08 juli

Online

Jackpott Enradarn

Stort grattis till Zaiga El4310 som vann jackpotten på 9 147,88 kr i Enradarn! 

24 juni

Online

Glad sommar!

Hoppas solen skiner på er var ni än befinner er i sommarsverige.

Men glöm inte kika in här då och då och delta i ett fullspäckat sommarschema. 40kr insättningsbonus mellan 9.00-12.00 under perioden 24/6-11/8. Tävlingar hålls i chatten varje dag 11-12, 18-19 och 20-21! Och vi bingovärdar är här 8.00-23.30 precis som vanligt. Njut nu ordentligt och skapa många fina minnen så ses vi i chatten! ♥

19 juni

Föreningar

2018 kunde Idrottens Bingo dela ut hela 18,6 miljoner kronor till svensk idrott.

Det är tack vare alla er bingospelare som vi har möjlighet att dela ut medel till svensk idrott. Vi är oerhört stolta över att göra skillnad för tusentals ungdomar varje dag.

 

Idrottens Bingo är Sveriges största bingoaktör och har över 20 bingohallar runt om i Sverige. De drivs helt utan vinstintresse vilket innebär att all vinst tillfaller svensk idrott. Det blir närmre 100 000 kronor varje dag som vi har möjlighet att dela ut.

 

Det svenska ideella föreningslivet behöver alla resurser de kan få med över två miljoner aktiva barn och ungdomar. Läs mer här om vilka föreningar vi är med och ger bidrag till.

 

Tack för att du är med och bidrar!

07 juni

Bingovärdar

Nyhet!

Nu blir det ännu enklare att betala.

 

På tisdag byter vi ut Payex mot Svea Ekonomi. Skillnaden är inte så stor, mer än att det kommer bli ännu enklare att betala. När du sätter in första gången kan du välja att spara dina uppgifter så att du nästa gång kan betala med bara några klick. Både kort och direktbetalning finns kvar och ni kan enkelt signera med Bank-ID. 

 

Har du några frågor så tveka inte att höra av dig så hjälper vi gärna till!

 

06 maj

idrottens bingo

Göteborgsgirot

Tack alla ni som gjorde detta till en fantastiska helg! Under den 4-5 maj fick Göteborgarna njuta av både bingo och cykellopp under Göteborgsgirot.

 

Vi hade över 60 st som cyklade för Idrottens Bingo, vilka kämpar! I tältet var bänkarna fulla med entusiastiska bingospelare,  vi gästades tom av Frölundas maskot Frölle som bjöd på gó stämning.

 

24 april

idrottens bingo

Bilbingo

Varmt välkomna till Idrottens bilbingo! Missa inte premiären söndag den 19 maj på Kortedalavallen i Göteborg med vår folkkära Leif "Loket" Olsson som utropare.

 

Förutom att spela bingo i bilen finns det även möjlighet att sitta inomhus för den som vill det. Under spelets gång kommer vi ha en 20 minuters paus där ni kan handla i vårt café som kommer erbjuda korv med bröd, fika, kaffe och dricka.  

 

Här hittar du mer information.

 

Vi syns!