Nyheter

05 januari

Hallar | Online

Välkommen till Idrottens Bingo!

Här kan du läsa om vad som händer i våra bingohallar runt omkring i Sverige och vad som händer här online. Hos oss får du en rolig, spännande stund och samtidigt är du med och stöttar Sveriges föreningsliv, en riktigt vinnande kombination.

12 februari

Hallar

VIP-gästen

Måndag 12:e februari är det premiär för vår nya aktivitet VIP-gästen. Varje måndag i Färgchansen, kl 12 och 18, har du chansen att bli vår VIP-gäst och vinna gratis varmdryck under din vistelse. Välkommen till din närmsta bingohall!

22 december

Hallar

Julgransplundring i våra bingohallar

Hjälp oss städa ut julen på vår julgransplundring den 13 januari. Vi gör en Julgransplundring i våra bingohallar och spelar ut extravinster från vår julgran. Självklart plundrar vi även caféet och har riktigt bra erbjudanden där också!

23 november

Jackpott

Rekordhög vinst i Krysset!

Idag säger vi grattis till Pia69 som vann vår rekordvinst i Krysset på 62 627 kr.

03 oktober

Online

Spela bingo i mobilen!

Nu kan du spela i bingo var du än befinner dig. Oavsett om du är på bussen, i soffan eller på caféet ska det vara enkelt att spela hos oss. Logga in och testa!
 

15 september

Hallar

Kundklubbsdagen

Missa inte Kundklubbsdagen den 21 oktober!

 

Denna dan är din dag, som spelande bingogäst. Vi hyllar dig lite extra för att du är med och bidrar till att spelet kan fortsätta för så många ungdomar inom svensk idrott. Den 21 oktober bjuder vi in alla er kundklubbsmedlemmar för en riktig fest i bingohallen.

 

Vi spelar ut massvis med fina vinster och tempot är högt! Vi bjuder också på en enklare lunch och snacks och godis att mysa med när ni spelar.

Vi öppnar kl 11-15 med spelstart kl 12:00. Kom i tid så ni inte missar något!

 

Glöm inte er entrébiljett ni fått med posten. Den är ni även med och drar extravinster med i pauserna mellan spelen.

 

Välkommen!

28 augusti

Hallar

Fira Bingons dag med oss!

Den 9 september fyller vi 56 år, och det vill vi fira tillsammans med dig.

 

Det är ni som gör det möjligt för tusentals föreningar runt om i Sverige att finnas till. Vi skänker nämligen allt överskott till föreningslivet, som blir till matchtröjor, fotbollar och allt annat som behövs för att kunna idrotta.

 

På Bingons dag har vi därför laddat med extra mycket vinster och roliga spel dagen till ära. God fika som vanligt i caféet. Kom till oss och upplev feststämningen i våra hallar. 
Ordinarie öppettider gäller denna dagen.

 

Välkommen in till oss!

26 juni

idrottens bingo

Sommarbingo - hela sommaren

Då var det äntligen dags för Sommarbingo igen på Idrottens Bingo.

Sommarbingo är vår populära aktivitet som ersätter Superbingo sista torsdagen i juni, juli och augusti. Första datum blir den 29:e juni.

 

Under Sommarbingon kan du samla stämplar i utbyte mot värdecheckar och andra belöningar. Det gör du i den Sommarfolder som finns i våra bingohallar. Sommarfoldern får du genom att lämna in din kupong från ditt värdehäfte som alla Kundklubbsmedlemmar fått.

 

Om du inte har ett värdehäfte så kan du bli medlem i vår Kundklubb direkt i din bingohall. Då får du en Sommarfolder och kan vara med och samla stämplar. Prata med våra medarbetare så hjälper de dig.

 

Vi ses i sommar på Idrottens Bingo!

23 maj

Hallar

Nostalginatta 27 maj - Öppet till 01.30 - Redbergsgården

Minns ni avspända 70-talet, eller hippa färgglada 80-talet? Visst är det härligt att drömma sig tillbaka och minnas det som var.

 

Det vill vi gärna göra tillsammans med er på lördag på Nostalginatta! Vi har grävt fram fina gamla bingospel från förr som vi spelar varje timme från 18.00. Vi har också kryddat spelen med en massa extravinster och vi kör lottdragning med vårt gamla utropshjul från förr.

 

Varmt välkommen till oss på en riktig retrokväll!

13 april

Online

Äggjakten!

Tyckte du att det var lätt att hitta äggen som låg gömda här på sajten?

 

B: Hittade du under kampanjer i huvudmenyn och sedan under Ordet på bordet.

I: Fann du under kontakt i huvudmenyn och sedan under Jobba hos oss.

N: Kunde du hitta under kampanjer i huvudmenyn och sedan under Våra tävlingsvillkor. 

G: Fanns längst ner på förstasidan under Bingons historia.

O: Fanns också längst ner på förstasidan men under fliken Om idrottens Bingo.

31 januari

Online

Spänningen sitter i lite längre!

Nu får du ut lite mer av det roliga - alla våra spel fortsätter fram till kl 01:00 varje kväll. 

 

Vi Bingovärdar finns på plats precis som vanligt 08:00 - 23:30. 

 

Vi ses i chatten! 

22 januari

Hallar

Årets första Superbingo, 25 januari

Nu är det dags för årets första Superbingo. Sista torsdagen varje månad spelar vi Superbingo. Vi har extraspel och många andra fina erbjudanden i alla våra bingohallar. Så tveka inte, gör oss sällskap under Superbingo du också!

28 november

Online

Jul på idrottensbingo.se

December närmar sig och vi bingovärdar är redo för en julig och härlig upplevelse på sajten. 

 

Två vinstchanser om dagen i adventskalendern
Vår adventskalender drar igång den 1 december. Två gånger om dagen fram till julafton, klockan 13.30-14.30 och 21.30-22.30, har du chans att vinna dagens adventslucka i chatten. Vad som döljer sig bakom luckorna är så klart en överraskning! Häng med redan från början när vi öppnar första luckan den 1 december.

21 november

idrottens bingo

Julen i våra bingohallar

Julklappsspelet 1-23 december

Vi spelar Julklappspelet som första spel varje dag i våra bingohallar. Där har du chans att vinna upp till 10 000 kr, dessutom får den som vinner på sjätte raden välja en julklapp under julgranen!

 

Julgransplundring

Så även i alla våra bingohallar. Hjälp oss städa ut julen på vår julgransplundring den 13 januari. Vi gör en ordentlig plundring i våra bingohallar och spelar ut extravinster från vår julgran. Självklart städar vi ut caféet också och har riktigt bra erbjudanden även där!

20 september

Föreningar

2016 kunde Idrottens Bingo dela ut hela 25,1 miljoner kronor till svensk idrott.

Det är tack vare alla er bingospelare som vi har möjlighet att dela ut medel till svensk idrott. Vi är oerhört stolta över att göra skillnad för tusentals ungdomar varje dag.

 

Idrottens Bingo är Sveriges största bingoaktör och har 32 bingohallar runt om i Sverige. De drivs helt utan vinstintresse vilket innebär att all vinst tillfaller svensk idrott. Det blir närmre 100 000 kronor varje dag som vi har möjlighet att dela ut.

 

Det svenska ideella föreningslivet behöver alla resurser de kan få med över två miljoner aktiva barn och ungdomar. Läs mer här om vilka föreningar vi är med och ger bidrag till.

 

Tack för att du är med och bidrar!

01 september

Jackpott

Hög jackpott i Krysset!

Just nu är jackpotten över 25 500 kr i vårt spännande spel Krysset.

 

Du kan alltid se vår högsta jackpott på startsidan, aktuell jackpott i varje spel visas i spelinformationen under varje spel. Så länge jackpotten inte går ut, så höjs den för varje spel.

 

Pröva lyckan hos oss! Skulle du inte vinna, så kan det vara skönt att veta att allt överskott går till svenskt idrott. 

 

 

11 juli

idrottens bingo

Värva en vän och få 50 kr att spela för!

Nu ger vi dig chansen att samla lite extra bonus i sommar. Värva en vän till Idrottens Bingos Kundklubb och få 50 kr i värdecheckar att använda i någon av våra bingohallar. 

 

Idrottens Bingos Kundklubb är en klubb för alla som älskar bingo. I kundklubben får du som medlem erbjudanden, förmåner och möjlighet att samla bonus vid dina besök i bingohallen. 

Nu kan du dela med dig av allt detta till en vän och samtidigt få lite extra att spela för. Hämta din talong i din bingohall och fyll i den tillsammans med din vän. 

 

Detta är en kampanj för våra fysiska bingohallar och Idrottens Bingos Kundklubb, kundklubben och bonussystemet gäller endast för spel i våra fysiska bingohallar. 

21 juni

Hallar | Online

Spela bingo med oss i Apelviken

Nu kör vi sommarbingo på Apelvikens camping i sommar. På måndagar den 3:e, 10:e, 17:e och den 24:e juli, mellan kl 11-13 under juli månad blir det bingo på terrassen med massvis med fina priser.

 

Så ta en paus från stranden och spela bingo med oss, vi lovar en riktig sommarfest på campingen!

 

 

Du hittar till Apelviken på adressen:

 

Destination Apelviken
Sanatorievägen 4

 

 

Välkommen till oss i sommar!

10 maj

Margareta vinnare till den sista cykeln på Göteborgsgirot!

Vi gratulerar Margareta Ejdestig till vinsten av den sista cykeln i vår utlottning av tre cyklar under Göteborgsgirot! Det var många som tog chansen att vara med och tävla om cykelvinsterna i helgen på Göteborgsgirot. Idrottens Bingo var med som huvudpartner till tävlingarna och vi bjöd på bingospel från Stora scenen och andra roliga aktiviteter i vårt tält.

I samband med Göteborgsgirot drog vi två vinnare till våra bingospel och den sista vinnaren till en sprillans ny cykel drog vi idag. Vi säger stort grattis till dig Margareta och hoppas att cykeln och du kommer till en bingohall snart och hälsar på!

06 april

Föreningar

Göteborgsgirot

Vi älskar sport och som stolt huvudsponsor till Göteborgsgirot har vi nu möjlighet att tävla ut tio startplatser till lördagens 70 km lopp. Det enda du behöver göra är att motivera varför just du ska få en startplats till Göteborgsgirot. Värde på startplatsen är 595 kr

 

Var med och tävla här: www.facebook.com/idrottensbingoab

27 januari

Online

Guldhelgen 2017

Grattis - Här är vinnarna av Guldbiljetterna!

 

Guldfråga 1: Hur många bingobollar är det i vasen? Rätt svar: 69 st. Vinnare: esscen med sitt svar 66 st.

Guldfråga 2: Hur många pennor är det i vasen? Rätt svar: 88 st. Vinnare: Inga0041 med sitt svar 89 st.

Guldfråga 3: Hur många kuvert håller Dennis i? Rätt svar: 198 st. Vinnare: Birgitta5514 med sitt svar 245.

Guldfråga 4: Hur många kundklubbskort håller Dennis i? Rätt svar: 437. Vinnare: BingoBettan med sitt svar 444.

Guldfråga 5: Hur många lypsyl är det i tombolan? Rätt svar: 63. Vinnare: Fia med sitt svar 58.

Guldfråga 6: Hur många t-shirts håller Dennis i? Rätt svar: 33 st. Vinnare: Ullavann med sitt svar 31.

Guldfråga 7: Hur många godisar är det i vasen? Rätt svar: 153 st. Vinnare: Marie4246 med sitt svar 165.

 

Grattis och bra jobbat! Ni kommer bli kontaktade av Bingovärdarna idag! Mer information om Guldhelgen den 18-19 mars kommer inom kort!

 

Trevlig helg! /Bingovärdarna