Nyheter

05 januari

Hallar | Online

Välkommen till Idrottens Bingo!

Här kan du läsa om vad som händer i våra bingohallar runt omkring i Sverige och vad som händer här online. Hos oss får du en rolig, spännande stund och samtidigt är du med och stöttar Sveriges föreningsliv, en riktigt vinnande kombination.

20 augusti

idrottens bingo

Jackpott i Krysset!

Stort grattis säger vi till Tentelin8604 som vann jackpotten idag i Krysset på 27 737 kr!

18 juni

idrottens bingo

Sommarbingo!

Då var det äntligen dags för Sommarbingo igen på Idrottens Bingo.

 

Sommarbingo är vår populära aktivitet som ersätter Superbingo sista torsdagen i juni, juli och augusti. Första datum blir den 28:e juni.

 

Under Sommarbingon kan du samla stämplar i utbyte mot värdecheckar och andra belöningar. Det gör du i den Sommarfolder som finns i våra bingohallar. Sommarfoldern får du genom att lämna in din kupong från ditt värdehäfte som alla Kundklubbsmedlemmar fått.

 

Om du inte har ett värdehäfte så kan du bli medlem i vår Kundklubb direkt i din bingohall. Då får du en Sommarfolder och kan vara med och samla stämplar. Prata med våra medarbetare så hjälper de dig.

 

 

Vi ses i sommar på Idrottens Bingo!

 

 

 

10 maj

idrottens bingo

Kevin är vinnare till cykeln på Göteborgsgirot!

Vi gratulerar Kevin Kreft till vinsten av cykeln i vår utlottning under Göteborgsgirot! Det var många som tog chansen att vara med och tävla om cykelvinsten i helgen på Göteborgsgirot. Idrottens Bingo var med som huvudparter. Vi bjöd på bingospel och annat kul i vårt tält.

 

Vi säger stort grattis till dig Kevin och hoppas att cykeln och du kommer till en bingohall snart och hälsar på!

27 mars

idrottens bingo

Seniormässan i Göteborg

Spela bingo med oss på Seniormässan i Göteborg! Den 27-29 mars är du välkommen till vår monter. Här hittar du mer information om mässan: seniormassan.se/goteborg/hem_gbg/

23 mars

Online

Jackpott i Krysset!

Idag säger vi grattis till Siv som igår vann jackpotten i Krysset på 35 166 kr! 

22 januari

Hallar

Årets första Superbingo, 25 januari

Nu är det dags för årets första Superbingo. Sista torsdagen varje månad spelar vi Superbingo. Vi har extraspel och många andra fina erbjudanden i alla våra bingohallar. Så tveka inte, gör oss sällskap under Superbingo du också!

28 november

Online

Jul på idrottensbingo.se

December närmar sig och vi bingovärdar är redo för en julig och härlig upplevelse på sajten. 

 

Två vinstchanser om dagen i adventskalendern
Vår adventskalender drar igång den 1 december. Två gånger om dagen fram till julafton, klockan 13.30-14.30 och 21.30-22.30, har du chans att vinna dagens adventslucka i chatten. Vad som döljer sig bakom luckorna är så klart en överraskning! Häng med redan från början när vi öppnar första luckan den 1 december.

21 november

idrottens bingo

Julen i våra bingohallar

Julklappsspelet 1-23 december

Vi spelar Julklappspelet som första spel varje dag i våra bingohallar. Där har du chans att vinna upp till 10 000 kr, dessutom får den som vinner på sjätte raden välja en julklapp under julgranen!

 

Julgransplundring

Så även i alla våra bingohallar. Hjälp oss städa ut julen på vår julgransplundring den 13 januari. Vi gör en ordentlig plundring i våra bingohallar och spelar ut extravinster från vår julgran. Självklart städar vi ut caféet också och har riktigt bra erbjudanden även där!

20 september

Föreningar

2016 kunde Idrottens Bingo dela ut hela 25,1 miljoner kronor till svensk idrott.

Det är tack vare alla er bingospelare som vi har möjlighet att dela ut medel till svensk idrott. Vi är oerhört stolta över att göra skillnad för tusentals ungdomar varje dag.

 

Idrottens Bingo är Sveriges största bingoaktör och har 32 bingohallar runt om i Sverige. De drivs helt utan vinstintresse vilket innebär att all vinst tillfaller svensk idrott. Det blir närmre 100 000 kronor varje dag som vi har möjlighet att dela ut.

 

Det svenska ideella föreningslivet behöver alla resurser de kan få med över två miljoner aktiva barn och ungdomar. Läs mer här om vilka föreningar vi är med och ger bidrag till.

 

Tack för att du är med och bidrar!

01 september

Jackpott

Hög jackpott i Krysset!

Just nu är jackpotten över 25 500 kr i vårt spännande spel Krysset.

 

Du kan alltid se vår högsta jackpott på startsidan, aktuell jackpott i varje spel visas i spelinformationen under varje spel. Så länge jackpotten inte går ut, så höjs den för varje spel.

 

Pröva lyckan hos oss! Skulle du inte vinna, så kan det vara skönt att veta att allt överskott går till svenskt idrott. 

 

 

16 augusti

idrottens bingo

Höst på Idrottens Bingo!

Sommaren börjar dra sig mot sitt slut men vi på Idrottens Bingo ser fram emot en händelserik höst tillsammans med er!

 

Håll utkik efter aktiviteter och erbjudanden både online och i våra hallar.

 

Vi ses i höst!

 

31 maj

idrottens bingo

Ardalan Shekarabi besökte Idrottens Bingo Söder!

Nyligen tog representanter från Svebicos styrelse emot Civilminister Ardalan Shekarabi när han gjorde ett studiebesök på Idrottens Bingo Söder i Stockholm. Han fick se våra lokaler och vi visade honom hur bingospelet går till. För oss är det viktigt att ha ett nära samarbete med myndigheterna. Vi säger välkommen åter till Idrottens Bingo till Ardalan!

24 april

idrottens bingo

Seniormässan i Malmö

Träffa oss på Seniormässan i Malmö! Den 24-25 april är du välkommen till vår monter. Här hittar du mer information om mässan:seniormassan.se/malmo/hem_malmo/

27 mars

idrottens bingo

Stolt huvudpartner till Göteborgsgirot den 5-6 maj

Kom och träffa oss i eventbyn på Heden under hela Göteborgsgirot den 5-6 maj.

 

Besök oss under festligheterna runt Göteborgsgirot där vi bjuder på storbingo från Stora scenen, du kan vinna en cykel och andra fina vinster. Du kan också hälsa på oss i vår tält, där kan du spela på vårt bingohjul och vinna roliga priser, äta popcorn från vår popcornvagn, eller bara ta det lugnt och koppla av! Vi älskar sport och är en stolt huvudpartner till Göteborgsgirot!

12 februari

Hallar

VIP-gästen

Måndag 12:e februari är det premiär för vår nya aktivitet VIP-gästen. Varje måndag i Färgchansen, kl 12 och 18, har du chansen att bli vår VIP-gäst och vinna gratis varmdryck under din vistelse. Välkommen till din närmsta bingohall!

22 december

Hallar

Julgransplundring i våra bingohallar

Hjälp oss städa ut julen på vår julgransplundring den 13 januari. Vi gör en Julgransplundring i våra bingohallar och spelar ut extravinster från vår julgran. Självklart plundrar vi även caféet och har riktigt bra erbjudanden där också!

23 november

Jackpott

Rekordhög vinst i Krysset!

Idag säger vi grattis till Pia69 som vann vår rekordvinst i Krysset på 62 627 kr.

03 oktober

Online

Spela bingo i mobilen!

Nu kan du spela i bingo var du än befinner dig. Oavsett om du är på bussen, i soffan eller på caféet ska det vara enkelt att spela hos oss. Logga in och testa!
 

15 september

Hallar

Kundklubbsdagen

Missa inte Kundklubbsdagen den 21 oktober!

 

Denna dan är din dag, som spelande bingogäst. Vi hyllar dig lite extra för att du är med och bidrar till att spelet kan fortsätta för så många ungdomar inom svensk idrott. Den 21 oktober bjuder vi in alla er kundklubbsmedlemmar för en riktig fest i bingohallen.

 

Vi spelar ut massvis med fina vinster och tempot är högt! Vi bjuder också på en enklare lunch och snacks och godis att mysa med när ni spelar.

Vi öppnar kl 11-15 med spelstart kl 12:00. Kom i tid så ni inte missar något!

 

Glöm inte er entrébiljett ni fått med posten. Den är ni även med och drar extravinster med i pauserna mellan spelen.

 

Välkommen!

28 augusti

Hallar

Fira Bingons dag med oss!

Den 9 september fyller vi 56 år, och det vill vi fira tillsammans med dig.

 

Det är ni som gör det möjligt för tusentals föreningar runt om i Sverige att finnas till. Vi skänker nämligen allt överskott till föreningslivet, som blir till matchtröjor, fotbollar och allt annat som behövs för att kunna idrotta.

 

På Bingons dag har vi därför laddat med extra mycket vinster och roliga spel dagen till ära. God fika som vanligt i caféet. Kom till oss och upplev feststämningen i våra hallar. 
Ordinarie öppettider gäller denna dagen.

 

Välkommen in till oss!