Nyheter

05 januari

Hallar | Online

Välkommen till Idrottens Bingo!

Här kan du läsa om vad som händer i våra bingohallar runt omkring i Sverige och vad som händer här online. Hos oss får du en rolig, spännande stund och samtidigt är du med och stöttar Sveriges föreningsliv, en riktigt vinnande kombination.

23 maj

Hallar

Nostalginatta 27 maj - Öppet till 01.30 - Redbergsgården

Minns ni avspända 70-talet, eller hippa färgglada 80-talet? Visst är det härligt att drömma sig tillbaka och minnas det som var.

Det vill vi gärna göra tillsammans med er på lördag på Nostalginatta! Vi har grävt fram fina gamla bingospel från förr som vi spelar varje timme från 18.00.

Vi har också kryddat spelen med en massa extravinster och vi kör lottdragning med vårt gamla utropshjul från förr.

Varmt välkommen till oss på en riktig retrokväll!

13 april

Online

Äggjakten!

Tyckte du att det var lätt att hitta äggen som låg gömda här på sajten?

 

B: Hittade du under kampanjer i huvudmenyn och sedan under Ordet på bordet.

I: Fann du under kontakt i huvudmenyn och sedan under Jobba hos oss.

N: Kunde du hitta under kampanjer i huvudmenyn och sedan under Våra tävlingsvillkor. 

G: Fanns längst ner på förstasidan under Bingons historia.

O: Fanns också längst ner på förstasidan men under fliken Om idrottens Bingo.

31 januari

Online

Spänningen sitter i lite längre!

Nu får du ut lite mer av det roliga - alla våra spel fortsätter fram till kl 01:00 varje kväll. 

 

Vi Bingovärdar finns på plats precis som vanligt 08:00 - 23:30. 

 

Vi ses i chatten! 

23 januari

Hallar

Årets första Superbingo 26/1

Välj rätt ballong! Vi gillar att bjuda på något extra roligt. Därför är den sista torsdagen varje månad en Supertorsdag. Vi har extraspel och många andra fina erbjudanden i alla våra hallar. Så tveka inte, gör oss sällskap under Supertorsdagen du också!

13 januari

Online

Fredag den 13:e

Det sägs att det är en otursdag idag, men vi här på Idrottens Bingo är inte vidskepliga! Vi river istället av ett riktigt härlgt fredagsmys med en insättningbonus på 30 kr ikväll kl 20:00 - 21:00. Vi ses i chatten! /Bingovärdarna

04 januari

Online

Mys med oss på fredag!

Hej! Många utav oss är lediga på fredag och därför passar vi på att göra fredagsmyset extra mysigt: Inloggningsbonus mellan 20-21! Som vanligt hälsar vi helgen välkommen med Den Stora Jakten och våra bästa fredagsmystips. En hel timme med bingo, kluriga ledtrådar och härligt tjöt i chatten.

Fira fredagen med mig och dina bingovänner på sajten! Alla rätta svar får 40kr i bonus.

/Dennis, Bingovärd.

28 december

Online

Gott nytt år!

Avsluta året på bästa sätt, med oss förstås! Malin W och Dennis håller i nyårsfesten och presenterar det ni, kära gäster, gillat mest under året. Underhållning på högsta nivå och givetvis våra populära tävlingar. Dessutom smäller vi av lite bonusraketer!

Vi ses i chatten!

 

/Bingovärdarna

 

23 december

Online

Mellandagsmys med oss!

Kom in och koppla av efter allt julstök. Vi bjuder på 20 kr i insättningsbonus när du sätter in minst 100 kr. Gäller en gång per gäst och dag. Dessutom är det din tur att berätta vad du tycker har varit roligast under 2016. Håll koll på nyheterna och häng med i chatten! God jul!

/Bingovärdarna

19 december

Online

Julafton med Malin & Martin

Låt dina julvärdar Malin & Martin guida dig under julafton med allt vad de innebär. Här utlovar vi glädje, värme, lite extra underhållning och inte minst bingo. Det är även dags att öppna årets sista lucka, nr 24, där de berömda guldbiljetterna gömmer sig!

 

Vi ses i chatten!

 

/Bingovärdarna

13 december

Online

Glad Lucia!

Vi på Idrottens Bingo önskar alla en riktigt glad Lucia!

 

Vår Adventskalender fortsätter med Julmixern här på nätet. Varje dag mellan 13-14 och 18-19 öppnar vi dagens lucka. Var med du med! Hoppas ni har en mysig dag fylld av ljus och värme.

/Bingovärdarna

 

10 maj

Margareta vinnare till den sista cykeln på Göteborgsgirot!

Vi gratulerar Margareta Ejdestig till vinsten av den sista cykeln i vår utlottning av tre cyklar under Göteborgsgirot! Det var många som tog chansen att vara med och tävla om cykelvinsterna i helgen på Göteborgsgirot. Idrottens Bingo var med som huvudpartner till tävlingarna och vi bjöd på bingospel från Stora scenen och andra roliga aktiviteter i vårt tält.

I samband med Göteborgsgirot drog vi två vinnare till våra bingospel och den sista vinnaren till en sprillans ny cykel drog vi idag. Vi säger stort grattis till dig Margareta och hoppas att cykeln och du kommer till en bingohall snart och hälsar på!

06 april

Föreningar

Göteborgsgirot

Vi älskar sport och som stolt huvudsponsor till Göteborgsgirot har vi nu möjlighet att tävla ut tio startplatser till lördagens 70 km lopp. Det enda du behöver göra är att motivera varför just du ska få en startplats till Göteborgsgirot. Värde på startplatsen är 595 kr

 

Var med och tävla här: www.facebook.com/idrottensbingoab

27 januari

Online

Guldhelgen 2017

Grattis - Här är vinnarna av Guldbiljetterna!

 

Guldfråga 1: Hur många bingobollar är det i vasen? Rätt svar: 69 st. Vinnare: esscen med sitt svar 66 st.

Guldfråga 2: Hur många pennor är det i vasen? Rätt svar: 88 st. Vinnare: Inga0041 med sitt svar 89 st.

Guldfråga 3: Hur många kuvert håller Dennis i? Rätt svar: 198 st. Vinnare: Birgitta5514 med sitt svar 245.

Guldfråga 4: Hur många kundklubbskort håller Dennis i? Rätt svar: 437. Vinnare: BingoBettan med sitt svar 444.

Guldfråga 5: Hur många lypsyl är det i tombolan? Rätt svar: 63. Vinnare: Fia med sitt svar 58.

Guldfråga 6: Hur många t-shirts håller Dennis i? Rätt svar: 33 st. Vinnare: Ullavann med sitt svar 31.

Guldfråga 7: Hur många godisar är det i vasen? Rätt svar: 153 st. Vinnare: Marie4246 med sitt svar 165.

 

Grattis och bra jobbat! Ni kommer bli kontaktade av Bingovärdarna idag! Mer information om Guldhelgen den 18-19 mars kommer inom kort!

 

Trevlig helg! /Bingovärdarna

17 januari

Online

Tävla du med!

Nu är det äntligen dags!
Var med och tävla om Guldbiljetter till Guldhelgen 2017. Under varje gulddag (18/1 - 24/1)  kommer en Guldtimme mellan 19:00 - 20:00. Då släpps en frågefilm där Dennis ställer en guldfråga. Filmen kommer bara ligga uppe under Guldtimmen så det gäller att hänga med. Under Guldtimmen kommer det även vara insättningsbonus - sätt in 100 kr och få 30 kr i bonus! LYCKA TILL! /Bingovärdarna

07 januari

Hallar

Julgransplundring 13:e januari

Hjälp oss städa ut julen på vår julgransplundring den 13 januari. Vi gör en ordentlig plundring i våra bingohallar och spelar ut extravinster från vår julgran. Självklart städar vi ut caféet också och har riktigt bra erbjudanden även där! Vi ses!

01 januari

Online

God fortsättning

Vi vill önska alla ett riktigt gott nytt år och god fortsättning! Hoppas ni har haft ett härligt nyår. Nu ser vi fram emot 2017 och massor av roliga bingospel. Vi ses i chatten!

/ Bingovärdarna

26 december

Online

Dags att rösta fram årets bästa!

Året börja lida mot sitt slut och nu vill vi veta - vad tycker ni: Vad har varit bra detta år? Era åsiker är så viktiga för oss så in och rösta i forumet. Vi hoppas alla har haft en fin jul och vi hoppas vi ses nu under Mellandagsmyset! Massor av roliga och spännande tävlingar och spel.

/Bingovärdarna

20 december

Online

Uppesittarkväll 23/12

Kryp ner i soffan och mys med oss dan före dopparedan! Klockan 18 - 19 blir det Julmixern, 20-21 kör vi Den stora jaken och sist men inte minst 21-22 dags för Jultipsdags. Det blir en riktigt härlig bingojul här hos oss.

 

Vi ses i chatten!

 

/Bingovärdarna

14 december

Online

Idrottens Bingo - Musikhjälpen 2016

Sedan 1979 har vi på Idrottens Bingo värnat och stöttat barn och ungdomars föreningsliv. Därför vill vi självklart stötta Musikhjälpen i år. Tillsammans kan vi se till att fler barn som lever i krig får möjlighet till skolgång. Att få lära sig skriva och läsa ser vi lätt som en självklarhet men för många är det en dröm!

 

Bidra med en slant till vår bössa och var med du med! #mh2016

 

http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/idrottens-bingo

24 november

Online

Årets adventskalender!

Vi Bingovärdar är redo för en sprakande jul på idrottensbingo.se. En härlig och mysig tid som vi vill dela med dig och dina bingovänner.

 

Två vinstchanser om dagen i adventskalendern
Vår adventskalender drar igång den 1 december. Där har du chans att vinna dagens adventslucka i chatten mellan kl. 13-14 och kl. 18-19. Det är alltså två lucköppningar per dag.

 

Vad som döljer sig bakom luckorna är så klart en överraskning!
Häng med från början när vi öppnar första luckan, torsdag den 1 december.