Vanliga frågor och svar

Se ditt aktuella bonuserbjudande för mer exakt information men generellt sett gäller följande regler för bonusar. Bonuspengar används vid köp av brickor och är låsta för uttag.

Vinner du på en bricka köpt för bonuspengar är du fri att plocka ut din vinst.

Har du egna pengar och bonuspengar på ditt konto används alltid bonuspengarna först. 

Vi tycker att en bonus ska kännas som en bonus därför har vi inga omsättningskrav.

Man måste vara inloggad på sajten för att kunna chatta. Prova att logga in högst upp till höger på sidan så kan du sedan chatta i spelrummet. Om du är inloggad och det fortfarande inte går att chatta så beror detta på att chatten är stängd. Om chatten är stängd så står det högst upp i chatten.

Då är den föreningen inte med i Sveriges bingoföreningarsorganisation (SBFO).

Klicka på Min Profil i huvudmenyn välj Inställningar/Föreningar. Du kan nu välja upp till två föreningar som du vill stötta.

Gå in på Hallar i huvudmenyn. Välj den hall du vill besöka genom att klicka på kartan. Då kommer information om just den hallen upp.

Det kan du bli genom att besöka hallen, mejla eller ringa till oss.

Gå in på Min Profil./Vänner/Sök vänner. Du kan också klicka på den lilla gubben längst upp till höger. Här kan du söka efter dina vänner på chattnamn, e-post adress eller deras riktiga namn.

Idrottensbingo.se är en svensk bingosajt som är godkänd av spelinspektionen. Spelinspektionen är den myndighet som granskar allt lagligt spel i Sverige.

Läs mer på spelinspektionen.se

Överskottet går till svenskt föreningsliv och vi är godkända av spelinspektionen.

Ja, du kan spela på PC och läsplatta (t.ex. iPad) och till och med i mobilen.

Gå in på Min Profil. Klicka på inställningar/ lösenord, sedan ändrar du till ett nytt.

Oavsett om du vill göra mer information synlig eller göra mindre information synlig för andra gäster på sajten så hittar du inställningarna för detta under

Min Profil/Inställningar/Inställningar

 

Vi kontrollerar ditt namn mot folkbokföringsregistret (SPAR). Från detta register hämtar vi uppgifter om vad du heter och var du är folkbokförd.

I vissa fall kan man inte utläsa vilket namn som är tilltalsnamn och vad som är andranamn och därför hämtar vi båda (eller fler) namn.

I de fall registret tydligt anger vilket namn som är tilltalsnamnet så hämtar vi enbart detta.

När du registrera dig så ger vi dig ett chattnamn. Detta gör vi för att registreringen ska gå snabbt och vara så enkel som möjligt.

Chattnamnet du får av oss består av ditt tilltalsnamn och fyra siffror.

Du kan enkelt byta ditt chattnamn under Min Profil/Inställningar/Profil.

Du kan enkelt byta ditt chattnamn under Min Profil/Inställningar/Profil.

För att spela bingo på vår svenska sajt krävs det att vi säkerställer att du är folkbokförd i Sverige. Om du har flyttat så kommer vi automatiskt att uppdatera din nya folkbokföringsadress.

Man måste vara inloggad för att man ska kunna se och komma åt Min Profil.

Logga in högst upp till höger så kommer du hitta Min Profil igen.

För att kunna få spela på sajten måste du vara minst 18 år gammal och folkbokförd i Sverige.

Uppfyller du dessa två krav och det fortfarande inte fungerar att registrera sig kontakta oss på bingoteamet@idrottensbingo.se.

Klicka på skapa konto längst upp till höger och följ anvisningarna.

Bingohallen på nätet är öppen mellan 06.00-02.00.

Ja det finns det. I alla spel förutom Raka Rör får man max köpa för ett totalbelopp på 240 kronor. I Raka Rör får du max köpa tre brickor till ett totalt belopp av 30 kronor.

Om du vill göra ytterligare begränsning i ditt spelande gör du det under Min Profil/Budget.

Det finns två alternativ. Antingen klickar du på Spel i huvudmenyn, där står nästa spel i en guldfärgad ruta eller så ser du nästkommande spelet i den röda rullen längst ner på sajten.
 

Under Min Profil/Budget kan du begränsa ditt spelande genom att sätta en gräns för hur mycket pengar du får sätta in, hur mycket pengar du får förlora och hur lång tid du får spela.

Alla dessa tre delarna kan du begränsa per dag, per vecka eller per månad.

Om du vill stänga av dig så att du inte kommer åt att spela på sajten kontaktar du våra bingovärdar via telefon eller genom att skicka ett e-post. 

Ja det kan du självklart göra. Så länge du är folkbokförd i Sverige kan du spela hos oss.

Nej! Det gör ingenting om din dator tappar kopplingen dina brickor spelas ändå. Går du in på Min Profil/Ekonomi, så ser du eventuella vinster.

På grund av att Idrottensbingo.se är en svensk bingosajt följer vi svensk lagstiftning och vi samarbetar med företag som är certifierade för att hantera överföring av pengar.

Vi försöker se till att pengarna skickas så fort som möjligt men banken kan ta upp till tre bankdagar på sig.

Nej, det är gratis. Precis som insättningarna du gör så tar Idrottens Bingo ingen avgift.

Överskottet från spelet går till Sveriges bingoföreningarsorganisation (SBFO) som i sin tur delar ut pengarna till sina medlemmar som består av Sveriges föreningsliv. Läs gärna mer om SBFO här: http://sbfo.se

Sajten ändrar utseende beroende på hur hög upplösning din skärm har för tillfället. Detta gör den för att det ska vara lätt att läsa och se information även på en mindre läsplatta.

Som du säkert har märkt så säger vissa av våra utropare Olle medan några säger Olof och andra säger Oscar. Skillnaden har att göra med var någonstans i landet man bor.

I och med Bingolottos intåg i Sverige blev Olof det som av många uppfattas som rätt benämning, men i Hallbingovärlden lever den dialektala olikheten kvar.

Det tycker vi är riktigt roligt att den har gjort och därför låter vi våra utropare läsa numren så som de är vana från den bingohall de jobbar i.

Minsta uttagbara belopp är 25kr. Har du mer än 100kr på ditt saldo är minsta utbetalning 100kr. Har du mindre än 100kr på ditt saldo måste du ta ut hela beloppet, och som minst 25kr.