Veckans chattiviteter

I chatten har vi bingovärdar roligt tillsammans med dig och dina bingovänner.

 

Regler Snilleblixten & Tipsdags: Alla tävlingssvar ska mejlas till tavling@idrottensbingo.se från den mejladress man har kopplat till spelkontot. Femte in med rätt svar vinner(måndag-torsdag) vinner. Vi ser när mejlet skickats och går på den tiden. Vi tar inte hänsyn till förseningar från er sida såsom långsam uppkoppling eller nertid på nätet. Om ni inte får något autosvar från oss, vänligen säg till bingovärden. Om man vinner får man välja sin vinst. 100kr i bonus eller 200kr i värdecheckar att spela för i en av våra bingohallar.

Regler Ordet på Bordet: Tävlingssvar mejlas till tavling@idrottensbingo.se från den mejladress man har kopplat till spelkontot. De två första in med rätt svar vinner.Tävlingen startar 9.00 därefter kommer en ny bokstav i ordet varje hel timma fram till 15.00 eller tills de två vinnarna är utsedda. Bingovärden annonserar om vinnarna är utsedda. Vi ser när mejlet skickats och går på den tiden. Vi tar inte hänsyn till förseningar från er sida såsom långsam uppkoppling eller nertid på nätet. Om ni inte får något autosvar från oss, vänligen säg till bingovärden. Om man vinner får man välja sin vinst. 100kr i bonus eller 200kr i värdecheckar att spela för i en av våra bingohallar.


Måndag
11:00-12:00 - Snilleblixten

Under en timma, kl. 11-12, släpper vi tre ekvationer. Varje ekvation måste lösas för att få fram vad X, Y och Z är vid timmens slut. När tredje ekvationen är ute mejlar ni in era svar till oss. Femte in med rätt svar vinner. 

Tisdag

11:00-12:00 - Tipsdags

God morgon alla bingoälskare! Häng med på tipsrunda i chatten! Vi ger dig fyra kluriga frågor under en timme och vill att du mejlar in rätt rad till oss. Femte in med den rätta raden vinner.

Onsdag

11:00-12:00 - Snilleblixten

Under en timma, kl. 11-12, släpper vi tre ekvationer. Varje ekvation måste lösas för att få fram vad X, Y och Z är vid timmens slut. När tredje ekvationen är ute mejlar ni in era svar till oss. Femte in med rätt svar vinner.

Torsdag

11:00-12:00 - Tipsdags

God morgon alla bingoälskare! Häng med på tipsrunda i chatten! Vi ger dig fyra kluriga frågor under en timme och vill att du mejlar in rätt rad till oss. Femte in med den rätta raden vinner.

Fredag

9:00-15:00 - Ordet på Bordet

Häng med i chatten från 9.00 och klura ut vilket ord vi söker. En ny bokstav släpps i chatten och under kampanjer varje hel timma till och med kl 15.00 eller tills två vinnare är utsedda. Läs mer om tävlingen här: https://www.idrottensbingo.se/kampanjer/ordet-pa-bordet