Ordet på bordet

 

Välkommen att tävla i Ordet På Bordet! En rolig och klurig tävling som pågår under varje fredag mellan 9.00-15.00 och som går ut på att du ska gissa vilket ord vi är ute efter.

 

Bingovärdarna släpper 1 bokstav i det hemliga ordet varje hel timma från 9.00 fram till klockan 15.00, förutsatt att två vinnare inte har utsetts. Så fort vi har två vinnare med rätt svar avslutas tävlingen och bingovärden informerar detta i chatten. Det är din uppgift att så snabbt som möjligt försöka lista ut vilket ord bokstäverna bildar. Ordet är minst 10 bokstäver. Du får bara gissa en gång per tävlingstillfälle. Om du är en av de två första vinner du antingen 100kr i bonus eller 200kr i värdecheckar att spela för i en av våra bingohallar. Du väljer själv. Fullständiga regler och villkor hittar du nedan. Lycka till!

 

Ordet på bordet fredag vecka 13.

Ordet består av 12 bokstäver. Kan du gissa vilket?

 

A C C E N T T E C K E N

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. Vinnarna får ett mejl. 

 

Regler

1. Reglerna är enkla. För att vinna ska man mejla in rätt svar och vara bland dom två första. De två första rätta svaren vinner tävlingen.

2. Klockan 9.00 kommer två bokstäver i ordet, därefter en bokstav varje hel timma. Bokstaven släpps här och i chatten.

3. En gissning per tävlingsdag. Ordet måste vara rättstavat.

4. En bokstav kan användas flera gånger.

5. Ordet är på minst 10 bokstäver.

6. Svaret ska mejlas till tavling@idrottensbingo.se från den mejladress du har registrerad på sajten. Vi godkänner enbart tävlingssvar som är inskickade till oss via mejl. Vi tar inte hänsyn till långsam uppkoppling eller att ert nät ligger nere. Vid förseningar på mejl från vår sida så kommer korrekta tiden stå angivet i mejlet när vi får det. Vi ser vilken tid ni skickade mejlet. Det är er uppgift att se till att ni mottager ett autosvar från oss när ni skickat ert mejl. Dubbelkolla i era skickade mejl att mejlet finns där. Om ni ändå inte har fått något autosvar, säg till bingovärden.

7. Bingovärden annonserar i chatten om båda vinnarna är korade. Då avslutas tävlingen. Om bingovärden inte annonser om att vinnarna är utsedda fortlöper tävlingen med en ny bokstav varje timma. Sista bokstaven kommer kl 15. Då har man till 15.30 på sig att mejla in sitt svar.

8. När båda vinnarna är utsedda får man välja sin vinst. 100kr i bonus eller 200kr i värdecheckar att spela för i en bingohall. Bonus kommer in på kontot inom kort och värdecheckar skickas postalt hem till din brevlåda.

 

De 2 som är först in med det rätta ordet får välja mellan 100 kr i bonus eller 200kr i värdecheckar att spela för i någon av våra bingohallar.

 

Lycka till!