Det här händer just nu

 

 

För tillfället fungerar chatten endast via dator. 

Mejlen fungerar igen, svar för tävlingarna tas endast emot på tavling@idrottensbingo.se.

 

Snilleblixten (Måndag och onsdag): Vill man vara med att tävla via mobilen så kommer ekvationerna även att släppas här nedanför, vinnaren kommer få ett mejl där man får välja sin vinst. Uppdatera sajten för att få senaste informationen, ekvationerna släpps cirka 11.10, 11.30 och 11.50. 

Tipsdags (Tisdag och torsdag): Vill man vara med att tävla via mobilen så kommer frågorna även att släppas här nedanför, vinnaren kommer få ett mejl där man får välja sin vinst. Uppdatera sajten för att få senaste informationen, frågorna släpps cirka 11.15, 11.30, 11:45 och 11.55.

Ordet på bordet (Fredag): Vill man vara med att tävla via mobilen så klicka på puffen med ordet på bordet, där släpps bokstäverna.

 

Våra tävlingar är tillbaka – du väljer vinsten!

Vi kan med glädje informera om att vi från och med måndag v.4 kör igång med våra tävlingar igen!

 

Varje vardag måndag-fredag en gång om dagen kan du tävla om bonus eller värdecheckar. Femte in med rätt svar i tävlingarna måndag-torsdag vinner antingen 100kr i bonus eller 200kr i värdecheckar att spela för i någon av våra bingohallar. Du väljer vinsten! På fredagar tävlar i Ordet på Bordet där de två första in med rätt ord vinner!

Här är tiderna du ska hålla reda på:

 

Måndagar 11-12 Snilleblixten

Tisdagar 11-12 Tipsdags

Onsdagar 11-12 Snilleblixten

Torsdagar 11-12 Tipsdags

Fredagar 9-15 Ordet på Bordet

 

Läs fullständiga regler och villkor här: https://www.idrottensbingo.se/kampanjer/veckans-chattiviteter

 

Psst.. Vi vill gärna ha kvar er som gäst. Om ni har tålamod med oss under tiden onlinebingon har en paus kommer ni belönas när vi är tillbaka ;)

 

Onlinebingon tar en tillfällig paus...

 

Som ni säkert redan hört talats om så krävs det att man har licens för att fortsätta bedriva spel online på den svenska marknaden. Med detta medförs en hel del förändringar på den nuvarande tekniken som har medfört att vi inte har blivit klara i tid och som i sin tur innefattar att vi tyvärr behöver ta en tillfällig paus från och med den 1:e januari och tillsvidare.

Man kommer fortfarande kunna logga in och ta ut sina medel på sitt spelkonto och man kommer även kunna kontakta vår kundtjänst via telefon och mejl i övriga ärenden eller funderingar. Ni når oss vardagar 8.00-16.00 på 010-250 21 00 eller bingoteamet@idrottensbingo.se Vi kommer hålla er uppdaterade under tidens gång allt eftersom projektet går framåt och självklart säger vi till när vi slår upp dörrarna till bingon igen.

Ni vet väl att ni under denna period kan spela fysisk bingo i våra 24 bingohallar då dessa är öppna som vanligt. Mer information om bingohallar och öppettider hittar du här https://www.idrottensbingo.se/hallar

Vi önskar er en god fortsättning på det nya året och hoppas att ni är lika spända som oss på vad som väntar runt hörnet. Fler möjligheter och en modernare sajt. Vi ser fram emot att träffa er igen lite längre fram. På återseende!