Det här händer just nu

 

 

Från Payex till Svea Ekonomi

 

Nu blir det ännu enklare att betala.

 

Från och med idag 11 juni byter vi ut Payex mot Svea Ekonomi. Skillnaden är inte så stor, mer än att det kommer bli ännu enklare att betala. När du sätter in första gången kan du välja att spara dina uppgifter så att du nästa gång kan betala med bara några klick. Både kort och direktbetalning finns kvar och ni kan enkelt signera med Bank-ID. 

 

Har du några frågor så tveka inte att höra av dig så hjälper vi gärna till!

 

Loketspelet varje dag under sommaren!

 

Varje dag under juni, juli och augusti kommer vi att spela Loketspelet. Enradarn kommer vara kvar och Loketspelet hoppar in på rullande schema. Ni behöver alltså inte vänta till onsdag längre för att kunna spela Loketspelet, nu kan ni spela det varje dag, hela sommaren! *

 

*Spelas på rullande schema från den 1 juni-31 augusti 2019 klockan 06:00-23:00.

 

Hybris spelas 18-28 varje månad

 

Vinn minst 50 000 kr i Jackpott! ⭐️ Hybris spelas varje timme fram tills kl 23.00. Missa inte chansen till storvinst!

 

Insatsen är 20 kr för en 75 nummersbricka.

I detta spel ska man ha vågräta rader för att vinna, förutom första raden som man vinner på lodrät, vågrät eller diagonal, och vi spelar om 1-5 rader.

Jackpott på fullbricka inom 52 dragna nummer och den startar på 50.000 kr. 

 

Spelas på rullande spelschema fram till den 28 maj, sedan under perioden 18-28 varje månad. 

 

Nya tider för idrottensbingo.se

 

Som ni säkert vet kan man spela bingo hos oss var man vill dygnet runt men nu ändrar vi tiderna för det ordinarie spelschemat.

Tiderna ändras från 8.00 till 6.00 dessutom håller det på enda fram till 02.00. Detta gäller för alla våra spel inklusive färgchansen. Så nu är det fritt fram för alla morgonpigga och alla nattugglor!

 

Registreringserbjudande!

 

När du registrerar dig på idrottensbingo.se får du 50 kr i välkomstbonus! För denna välkomstbonus behöver du inte göra någon insättning.

 

När du gör din första insättning, bjuder vi på ytterligare 100 kr i bonus! Gäller vid din första insättning på minst 200 kr.