Våra bingohallar

Vi är stolta och glada över våra hallar och alla ni som besöker oss. Vi är en av de största bingoaktörerna i Sverige - 32 hallar runt omkring i landet dit mängder av människor tar sig och spelar. Vi är väldigt måna om att alla ska känna sig välkomna och våra Bingovärdar gör allt för att se till att ni besökare får en spännande, trivsam stund.
Tillsammans är vi en stor bingofamilj! 

2017-11-21

Loketspelet

Ta chansen att spela bingo med Leif ”Loket” Olsson, varje onsdag klockan 13 & 20, i alla våra bingohallar. Under Loketspelet hör du Lokets omisskänneliga stämma i utropet. Men Loketspelet är mer än så. Bingo på Lokets vis betyder fler vinstchanser. Därför spelar vi kvartett (eller nära, eller fyra i rad) innan bingo på en rad. Vinner du på kvartetten vinner du en Loketpåse med värdecheckar och andra godsaker som Loket valt ut.

2017-11-22 - Grand

Loket på Grand

Varje onsdag spelar vi bingo med Leif Loket Olsson på Grand på Kungsgatan. Kom till oss mellan kl 12-14 och spela bingo med den största bingoikonen av de alla!

2017-12-07 - Mölndal

Föreningskväll i Mölndal

Allt vi gör går tillbaka till våra föreningar. Idag bjuder Jitex BK och Kvarnby basket på kaffe och fika hos oss i Mölndal. Välkomna!

2017-12-15 - Frölunda

Pyramiden i Frölunda

Den 15:e varje månad spelar vi Pyramiden med jackpottluckan på Idrottens bingo Frölunda.

Varje halvtimme får första ensamma vinnaren i det aktuella spelet snurra på hjulet. Vinnaren har då

chansen att vinna en lucka i pyramiden med fina vinster. Vi bjuder på kaffe och kaka under hela dagen. Vi ses!!

Vi ses! Hitta hit!