Våra bingohallar

Vi är stolta och glada över våra hallar och alla ni som besöker oss. Vi är en av de största bingoaktörerna i Sverige - 32 hallar runt omkring i landet dit mängder av människor tar sig och spelar. Vi är väldigt måna om att alla ska känna sig välkomna och våra Bingovärdar gör allt för att se till att ni besökare får en spännande, trivsam stund.
Tillsammans är vi en stor bingofamilj! 

2017-07-24

Sommarbingo Apelviken

Spela bingo med oss vid havet! Idag finns vi vid Apelvikens camping och spelar bingo kl 11-13. Varje måndag fram till den 24:e juli. Vi ses!

2017-07-26

Loketspelet

Ta chansen att spela bingo med Leif ”Loket” Olsson, varje onsdag klockan 13 & klockan 20, i alla våra bingohallar. Under Loketspelet hör du Lokets omisskänneliga stämma i utropet. Men Loketspelet är mer än så. Bingo på Lokets vis betyder fler vinstchanser. Därför spelar vi kvartett (eller nära, eller fyra i rad) innan bingo på en rad. Vinner du på kvartetten vinner du en Loketpåse med värdecheckar och andra godsaker som Loket valt ut.

2017-07-27

Sommarbingo

Då var det äntligen dags för Sommarbingo igen på Idrottens Bingo.
Sommarbingo är vår populära aktivitet som ersätter Superbingo sista torsdagen i juni, juli och augusti. 
 
Under Sommarbingon kan du samla stämplar i utbyte mot värdecheckar och andra belöningar. Det gör du i den Sommarfolder som finns i våra bingohallar. Sommarfoldern får du genom att lämna in din kupong från ditt värdehäfte som alla Kundklubbsmedlemmar fått.