Våra bingohallar

Vi är stolta och glada över våra hallar och alla ni som besöker oss. Vi är en av de största bingoaktörerna i Sverige - 32 hallar runt omkring i landet dit mängder av människor tar sig och spelar. Vi är väldigt måna om att alla ska känna sig välkomna och våra Bingovärdar gör allt för att se till att ni besökare får en spännande, trivsam stund.
Tillsammans är vi en stor bingofamilj! 

2017-05-27 - Redbergsgården

Nostalginatta - Öppet till 01.30

Minns ni avspända 70-talet, eller hippa färgglada 80-talet? Visst är det härligt att drömma sig tillbaka och minnas det som var.

Det vill vi gärna göra tillsammans med er på lördag på Nostalginatta! Vi har grävt fram fina gamla bingospel från förr som vi spelar varje timme från 18.00.

Vi har också kryddat spelen med en massa extravinster och vi kör lottdragning med vårt gamla utropshjul från förr.

Varmt välkommen till oss på en riktig retrokväll!

2017-05-31 - Grand

Loket på Grand

Du missar väl inte att spela bingo med Leif ”Loket” Olsson varje onsdag klockan 12.00 på Grand? ”Loket” levererar utrop, tjôt och vinster. Givetvis är spelen ännu lite roligare när ”Loket” håller i trådarna, så kom ner till Grand och var med du också. Hitta hit!

2017-06-15 - Frölunda

Pyramiden i Frölunda

Den 15:e varje månad spelar vi Pyramiden med jackpottluckan på Idrottens bingo Frölunda.

Men inte bara det, vi bjuder också på kaffe och kaka hela dagen, så kom in till oss i Frölunda för ett spännande bingospel och en trevlig fika.

Vi ses! Hitta hit!

2017-06-20 - Säffle

Ballongchansen i Säffle, Hagfors, Skoghall

Den 20:e varje månad är det dags för Ballongchansen! Varje timme får vinnaren på fem rader i Ballongchansen välja en ballong. I ballongerna gömmer sig fina vinster. Vi har dessutom ett bra erbjudande i vårt café. Välkommen.