Våra bingohallar

Vi är stolta och glada över våra hallar och alla ni som besöker oss. Vi är en av de största bingoaktörerna i Sverige - 32 hallar runt omkring i landet dit mängder av människor tar sig och spelar. Vi är väldigt måna om att alla ska känna sig välkomna och våra Bingovärdar gör allt för att se till att ni besökare får en spännande, trivsam stund.
Tillsammans är vi en stor bingofamilj! 

2017-05-04 - Grand

Loket på Grand

Du missar väl inte att spela bingo med Leif ”Loket” Olsson varje onsdag klockan 12.00 på Grand? ”Loket” levererar utrop, tjôt och vinster. Givetvis är spelen ännu lite roligare när ”Loket” håller i trådarna, så kom ner till Grand och var med du också. Hitta hit!

2017-05-15

Bonuspotten och Sjättebingon

Nu är det dags att spela om de pottar ni samlat ihop till! Bonuspotten och Sjättebingon stiger beroende på hur många kundklubbsmedlemmar som dragit sina kort. Bonuspotten och Sjättebingon spelar vi den 15:e varje månad. Då spelar vi ut föregående månads intjänade pott. Potten delas upp på två speltillfällen under dagen. Se aktuell pott i din bingohall.

2017-05-15 - Frölunda

Pyramiden i Frölunda

Den 15:e varje månad spelar vi Pyramiden med jackpottluckan på Idrottens bingo Frölunda.

Men inte bara det, vi bjuder också på kaffe och kaka hela dagen, så kom in till oss i Frölunda för ett spännande bingospel och en trevlig fika.

Vi ses! Hitta hit!